Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 03

Skęstantys „Mavericks“ svarsto anksčiau laiko trauktis iš kovos dėl atkrintamųjų

Septynis kartus per pastarąsias aštuonerias rungtynes pralaimėję „Dallas Mavericks“ svarsto anksčiau laiko pasitraukti iš kovos dėl atkrintamųjų varžybų.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad „Mavs“ svarsto variantą užbaigti Lukos Dončičiaus ir Kyrie Irvingo sezoną, nors iki reguliariojo sezono pabaigos dar liko trys susitikimai.

Sunkiai pergales pastaruoju metu renkantys Dalaso krepšininkai su 37 pergalėmis ir 42 pralaimėjimais yra tik vienuoliktoje vietoje. Dešimtoje pozicijoje, kuri leistų žaisti įkrintamosiose varžybose, žengia „Oklahoma City Thunder“, turintys 38 pergales ir 41 pralaimėjimą, tačiau „Mavericks“ neturi tarpusavio rungtynių pranašumo prieš „Thunder“.

Didžiausia „Mavs“ motyvacija svarstant, ar užbaigti lyderių sezoną anksčiau laiko, yra šių metų naujokų biržos šaukimas.

Jis dėl mainų, kuriais prieš ketverius metus į Dalasą atvyko Kristapas Porzingis, priklauso „New York Knicks“ klubui, tačiau jei šaukimas bus nuo 1-ojo iki 10-ojo, jis liks Dalaso ekipai. Šiuo metu „Mavericks“ kaip tik turi dešimtą blogiausią rezultatą lygoje, tad realiai pretenduoja į dešimtą šaukimą.

Jei šaukimas liks Dalase, Teksaso komanda vasarą mainuose galės panaudoti tris pirmojo rato šaukimus, kuriais mėgins sustiprinti savo sudėtį.

Be to, Sh.Charanios teigimu, „Mavs“ lyderius kamuoja ir traumos – L.Dončičius žaidžia nepaisydamas šlaunies skausmų, o K.Irvingas yra kamuojamas pėdos problemų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas