Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 08

Smūgis vieniems NBA lyderių – J.Embiidas dėl COVID-19 iškrito iš rikiuotės

Geriausiai sezoną tarp visų Rytų konferencijos komandų pradėjusi „Philadelphia 76ers“ artimiausiu metu turės verstis be didžiausios savo žvaigždės.
Joelis Embiidas
Joelis Embiidas / „Scanpix“/AP nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania pranešė, kad dėl COVID-19 protokolo artimiausias kelerias rungtynes praleis Joelis Embiidas.

Anot „The Athletic“, „76ers“ kaip tik šią savaitę planavo pradėti skiepyti žaidėjus trečią kartą. Didelė dalis komandos personalo narių trečiąjį kartą jau pasiskiepijo.

Į izoliaciją priverstas užsidaryti J.Embiidas žaisti negalės bent 10 dienų, nebent pateiks du iš eilės neigiamus COVID-19 testų atsakymus.

Kamerūniečiui teks praleisti artimiausios nakties akistatą su „New York Knicks“, rytoj vyksiantį mačą prieš „Milwaukee Bucks“, o taip pat ir naktį iš penktadienio į šeštadienį numatytą „Sixers“ akistatą su „Toronto Raptors“.

Jeigu nežais numatytas 10 dienų, J.Embiidas savo komandai nepadės ir akistatose su „Indiana Pacers“, „Utah Jazz“ ir „Denver Nuggets“.

J.Embiidas šiame sezone sužaidė devynis susitikimus, kuriuose rinko po 21,4 taško, atkovojo po 9,4 kamuolio ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.

Jo vedami „76ers“ su 8 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais pirmauja Rytų konferencijoje. Tarp visų NBA komandų geresnius rezultatus demonstruoja tik „Golden State Warriors“ (8-1).

Jau daugiau nei savaitę Filadelfijos komanda verčiasi ir be kito į saviizoliaciją pasiųsto lyderio Tobiaso Harriso, kuris sezono pradžioje rinko po 19,8 taško.

Įdomu tai, jog puikius rezultatus „76ers“ demonstruoja ir be Beno Simmonso, kuris dar prieš sezoną pareikalavo mainų ir kol kas nėra žaidęs nė vienerių rungtynių. Kaip tik šiandien pasirodė informacija, jog galimybe gauti australą susidomėjo „Boston Celtics“ klubas, bet kol kas ekipų derybos nėra stipriai pažengusios į priekį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas