Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 09

Sunkiai Mindaugo Kuzminsko pavardę ištaręs Philas Jacksonas: „Jis jus sužavės“

NBA legendai Philui Jacksonui dar teks išmokti Mindaugo Kuzminsko pavardę. Galbūt „New York Knicks“ prezidentas dar negali tvirtai ištarti „Kuzminskas“, tačiau lietuvio sugebėjimai jam nekelia jokių abejonių. „Jūs juo žavėsitės“, – per oficialią spaudos konferenciją 26 metų puolėją pristatė Ph.Jacksonas.
Philas Jacksonas ir Mindaugas Kuzminskas
Philas Jacksonas ir Mindaugas Kuzminskas / „Scanpix“ nuotr.

„Kuzminskas“, – laužytai pirmą kartą M.Kuzminsko pavardę ištarė Ph.Jacksonas.

„Mindy“, – prezidentui tarimą bandė palengvinti „Knicks“ generalinis direktorius Steve'as Millsas.

„Kuz. Mes jį vadinsimė Kuz“, – šypsojosi Ph.Jacksonas, 13 kartų NBA čempionas.

Bet juokai greitai baigėsi. Ph.Jacksonas papasakojo, ko tikisi iš M.Kuzminsko. Lūkesčiai – dideli.

„Turime labai universalų lengvąjį krašto puolėją, kuris gali pataikyti iš toli, praplėsti aikštę. Jam reikės pritapti prie NBA krepšinio, bet mes tą suprantame. Taip pat galėsime su juo žaisti žemu penketu. Su juo būsime vikresni ir greitesni. Žmonės žavėsis jo žaidimu“, – patikino Ph.Jacksonas.

M.Kuzminskas šeštadienį grįžta į Lietuvą. Niujorke jis praėjo medicininę patikrą. Nors oficiali žinia apie lietuvio padėtą parašą ant „Knicks“ sutarties nepasirodė, akivaizdu, kad lietuvis žais legendinėje „Madison Square Garden“.

VIDEO: Ph.Jacksonas bando ištarti M.Kuzminsko pavardę

„Knicks“ rizika

Natūralu, kad Ph.Jacksonas, „Knicks“ generalinis direktorius S.Millsas ir naujasis treneris Jeffas Hornačekas daugiausiai kalbėjo ne apie M.Kuzminską, bet gerokai už jį garsesnius komandos naujokus.

Daugiausiai klaustukų kyla dėl Derricko Rose'o, Joakimo Noah ir Brandono Jenningso traumų istorijos. B.Jenningsas vis dar gyja po Achilo traumos. D.Rose'o kelis, kuris, gali būti, sugriovė šlovingą jo karjerą, visada bus po padidinamuoju stiklu. Kojos trauma sugriovė ir visą praėjusį Joakimo Noah sezoną.

Ph.Jacksonas: „Šie žaidėjai suteikia mums galimybę mesti rimtą iššūkį Rytų konferencijoje“

Naujasis „Knicks“ branduolys – labai trapus.

„Rizikuoti verta, – neslėpė Ph.Jacksonas. – Mes viską pasvėrėme. Šie žaidėjai suteikia mums galimybę mesti rimtą iššūkį Rytų konferencijoje“.

„Knicks“ starto penketas atrodys labai solidžiai: Derrickas Rose'as, Courtney Lee, Carmelo Anthony, Kristapas Porzingis ir Joakimas Noah.

„Šis būrys gali miestui duoti tai, ko jis taip ilgai laukė. Kai tik susiklijuosime, būsime pavojingi ir galėsime žaisti su bet kuria komanda Rytuose. Mes suformuoti pergalėms“, – tikino B.Jenningsas, Niujorke tapsiąs D.Rose'o dubleriu.

Niujorkas džiūgauja klubo vadovų veiksmais vasarą, bet „New York Post“ siūlo neprisisvajoti.

„Liepą labai lengva kalbėti. Ypač šiame mieste, kuris taip nori tikėti savo krepšinio komanda. Liepa – svajoklių mėnuo. Dabar galima svaigti, kad „Knicks“ iškovos 65 pergales. Liepą niekas nešlubuoja, visi kalba labai gražiai ir draugiškai. Liepą mes sugersime kiekvieną žodį. Bet tai sausį pamatysime, ar tie žodžiai buvo niekingi, ar pranašiški“, – reziumuoja „New York Post“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas