Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 05 24

Svarbų žaidėją ant suolo palikęs „Cavaliers“ treneris nustebino keistu paaiškinimu

„Cleveland Cavaliers“ pralaimėjo penktąsias NBA Rytų konferencijos finalo serijos rungtynes Bostone ir atsilieka 2:3. „Celtics“ jau pirmajame kėlinyje susikrovė dviženklę persvarą ir jos nepaleido. Po rungtynių žurnalistai stebėjosi, kad rungtynių pradžioje beveik nežaidė Kyle'as Korveris, o trenerio Tyronno Lue paaiškinimas sukėlė dar daugiau klausimų.
Kyle'as Korveris
Kyle'as Korveris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

37-erių veteranas tapo atkrintamųjų staigmena, bet tiesa ta, kad jis rimtai prisidėjo prie dviejų „Cavaliers“ pergalių ir buvo vienas iš komandos lyderių. Kai K.Korveris renka bent po 12 taškų, „Cavaliers“ atkrintamosiose nepralaimi.

Tačiau T.Lue nusprendė visą pirmąjį kėlinį jį laikyti ant suolo. Iš viso K.Korveris žaidė 18 minučių, per kurias pelnė 7 taškus. „Celtics“ pirmąjį kėlinį laimėjo 32:19 ir išlaikė persvarą visų rungtynių metu.

„The Athletic“ žurnalistas Jasonas Lloydas pasiteiravo trenerio T.Lue, kodėl buvo priimtas sprendimas laikyti K.Korverį ant suolo pirmojo kėlinio metu.

„Na, iš pradžių Bostono ekipos treneris Bradas Stevensas leisdavo žaisti Semi Ojeleye ir jis buvo Kyle'o varžovas. Bet šiandien Semi nepasirodė aikštėje ir mus tai išmušė iš vėžių“, – aiškino T.Lue.

Toks argumentas skamba mažų mažiausiai keistai, nes S.Ojeleye šioje serijoje renka vos 2,5 taško ir tikrai nėra pagrindinis „Celtics“ ginklas, o K.Korveris galėjo padėti „Cavaliers“ puolime.

VIDEO: Vienbalsiai: „Atsarginiai“ paskelbė NBA sezono apdovanojimus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas