Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 13

Taip švenčia čempionai: vakarėlį užkūręs Nikola Jokičius su drabužiais šoko į baseiną

„Denver Nuggets“ krepšininkai pirmą kartą istorijoje tapo NBA čempionais ir užsuko įspūdingą vakarėlį namų arenoje.
Nikola Jokičius
Nikola Jokičius / „Scanpix“ nuotr.

Nuggets“ krepšininkai 94:89 laimėjo penktąsias serijos rungtynes ir galiausiai triumfavo serijoje prieš „Miami Heat“ ekipą 4:1.

Įspūdingą sezoną sužaidęs ir finalo serijos MVP tapęs serbas Nikola Jokičius metė savo pagrindinį partnerį aikštėje Jamalą Murray į baseiną.

N.Jokičiaus garsieji broliai į viršų mėtė „Nuggets“ trenerį Michaelą Malone'ą.

Denverio komandos serbas pelnė 28 taškus ir atkovojo 16 kamuolių penktosiose rungtynėse. Jis tapo pirmu žaidėju NBA istorijoje, kuris atkrintamosiose yra pirmas lygoje pagal taškus (600), atkovotus kamuolius (269) ir rezultatyvius perdavimus (190).

MVP, finalo serijoje rinkęs po 30,2 taško, atkovojęs po 14 kamuolių ir atlikęs po 7,2 perdavimo, susilaukė daugiausia dėmesio ir dėl savo šventimo po paskutinio mačo.

Spaudos konferencijoje serbo žurnalistas klausė, ar jis laukia nugalėtojų parado. N.Jokičius susirūpino, pasiteiravo, kada bus rengiama šventė. Išgirdęs, kad ketvirtadienį, krepšininkas griebėsi už galvos: „Ne, aš turiu važiuoti namo.“

„Sekmadienį man žirgų lenktynės. Nežinau, kaip ten nusigauti. Ketvirtadienį paradas, gal penktadienį? Prašysiu Josho Kroenke, kad man duotų lėktuvą“, – juokėsi N.Jokičius.

Bandė Nikola pažiūrėti į telefoną tam, kad patikrintų, ar Novakas Džokovičius jį pasveikino su titulu. Bet pamatęs, kiek žinučių sulaukė, nusikeikė ir pridūrė: „Išjungsiu telefoną.“

Šventė ir visas Denveris po istorinio triumfo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas