Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 12

Tarp kandidatų į „Knicks“ trenerius – Davidas Blattas

„New York Knicks“ klubas renkasi, kas bus kitas komandos treneris, o tarp kandidatų minimas ir pusantro sezono „Cleveland Cavaliers“ vadovavęs Davidas Blattas.
Davidas Blattas
Davidas Blattas / „Scanpix“ nuotr.

Laikinojo trenerio statusą šiuo metu turintis Kurtas Rambisas išlieka stipriu kandidatu tapti ir vyriausiuoju komandos treneriu.

ESPN.com praneša, kad tarp kandidatų yra ir buvęs „Cavaliers“ treneris Davidas Blattas, sausio mėnesį atleistas iš pareigų. Joks kitas NBA treneris istorijoje nėra buvęs išmestas iš darbo, tuo metu turėjęs didesnį pergalių procentą (73,2 proc.). D.Blatto „Cavs“ pirmavo Rytuose su 30-11 rezultatu.

Po atleidimo iš „Cavaliers“ treneris, anot ESPN, išreiškė norą ir toliau dirbti NBA, o ne iškart grįžti į Europą.

Tarp kitų kandidatų į „Knicks“ postą minimi NBA patirties turintys Brianas Shaw, Tomas Thibodeau, Jeffas Van Gundy ir Markas Jacksonas.

„Knicks“ vadovas Philas Jacksonas išreiškė susidomėjimą ir „Golden State Warriors“ trenerio asistentu Luke'u Waltono, kuris laikinai vadovaudamas Oklando klubui pasiekė 39-4 rezultatą.

„Charlotte Hornets“ klubo trenerio asistentu dirbantis buvęs NBA krepšininkas, „Knicks“ legenda Patrickas Ewingas, taip pat išreiškė susidomėjimą šia pozicija.

Kiek anksčiau P.Jacksonas buvo išreiškęs palaikymą laikinajam treneriui K.Rambisui, kuris su komanda laimėjo 9 susitikimus iš 27-erių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas