Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 03

„Thunder“ treneris dėl Domanto Sabonio ir apsidžiaugė, ir sunerimo

Praėjusios nakties rungtynėse Domantas Sabonis ir vėl prisirinko greitų pražangų, todėl aikštėje praleido vos 17 minučių. Tačiau „Oklahoma City Thunder“ vyriausiasis treneris Billy Donovanas nepraranda pasitikėjimo savo jaunuoju krašto puolėju, o po ketvirtosios pergalės iš eilės gyrė lietuvį už norą atsitiesti ir kovoti iki galo.
Domantas Sabonis ir Billy Donovanas
Domantas Sabonis ir Billy Donovanas / „Scanpix“/AP nuotr.

D.Sabonis 3 asmenines pražangas gavo jau per pirmąsias 4 susitikimo minutes, o ši problema jam sugadino ir rungtynes su „Los Angeles Lakers“. Tiesa, ketvirtajame kėlinyje lietuvis išbėgo ant parketo ir sužaidė labai užtikrintai.

„Verta Domantą pagirti, nes jis buvo pasiruošęs išbėgti į aikštę iki pat rungtynių pabaigos, – po rungtynių kalbėjo B.Donovanas. – Pastarosiose keliose rungtynėse jį pakeisdavau po pirmų dviejų pražangų, tačiau šį kartą jam leidau žaisti su trimis. Žinoma, vėliau jis gavo ir ketvirtąją, todėl antroje rungtynių pusėje turėjome startuoti su Nicku Collisonu.

Norėjau jį dar kartą pamatyti aikštėje, tačiau nežinojau, kaip jis reaguos į tai. Jis atliko puikų darbą ir svariai prisidėjo prie mūsų ekipos pergalės. Jis gavo labai daug vertingos patirties, nors jo minutės buvo apribotos dėl pražangų. Mane tai labai žavi.

Kalbant apie pražangas, tai man jos kelia dvejonių. Žinoma, jis yra lygos naujokas, todėl jam teks padirbėti, kad teisėjai aiškiai matytų jo rankas bei veiksmus prieš savo varžovus.“

„Thunder“ iškovojo keturias pergales iš eilės, o D.Sabonis vidutiniškai per 14,3 minutės renka po 4,8 taško, atkovoja po 2,5 kamuolio, o tritaškius meta 50 proc. taiklumu.

VIDEO: D.Sabonis sužibėjo lemiamu metu, o „Thunder“ išsivežė pergalę iš Los Andželo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito