Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 03

Tokijuje spindintis Patty Millsas sukirto rankomis su „Brooklyn Nets“

Visą savo karjerą NBA lygoje Vakarų konferencijoje rungtyniavęs Patty Millsas keliasi į Rytus – gynėjas sukirto rankomis su „Brooklyn Nets“ klubu.
Patty Millsas
Patty Millsas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Brooklyn Nets

Abi pusės sutarė dėl dviejų metų 12 mln. JAV dolerių vertės kontrakto, praneša ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis.

Bruklino ekipa, praėjusiame sezone suformavusi naują didįjį trejetą iš Kevino Duranto, Kyrie Irvingo ir Jameso Hardeno, norėdama įsigyti Australijos rinktinės lyderį turėjo kaip reikiant paplušėti.

Lenktynėse dėl snaiperio parašo konkuravo ir tokie klubai kaip „Golden State Warriors“ ir „Los Angeles Lakers“, tačiau australas pasirinko Rytus ir „Nets“.

P.Millsas beveik dešimtmetį (2012-2021 m.) praleido pas Greggą Popovichių „San Antonio Spurs“ klube, o savo NBA karjerą pradėjo „Portland Trail Blazers“ ekipoje (2009-2011 m.).

Praėjusiame sezone 32-ejų gynėjas pelnydavo po 10,8 taško (37,5 proc. trit., 91 proc. baud.) ir atlikdavo po 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šiuo metu P.Millsas kartu su Australijos rinktine tęsia žygį dėl pirmojo olimpinio medalio – pusfinalyje jų laukia JAV krepšininkai.

Tokijuje jis pelno net po 20,8 taško (41,7 proc. trit.), atkovoja po 3,3 kamuolio ir atlieka po 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas