Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 06 26

„Trail Blazers“ rado naują trenerį: juo taps NBA čempionas

Į naujo vyriausiojo trenerio paieškas pasileidęs „Portland Trail Blazers“ rado žmogų, perimsiantį komandos vairą. Tai – Chauncey Billupsas.
Chauncey Billupsas
Chauncey Billupsas / „Scanpix“/AP nuotr.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania praneša, kad „Blazers“ ir Ch.Billupsas susitarė dėl kontrakto detalių ir netrukus pasirašys ilgalaikį susitarimą.

44-erių buvęs NBA krepšininkas palaiko gerus ryšius su ryškiausia Portlando žvaigžde Damianu Lillardu bei yra pažįstamas su „Blazers“ krepšinio operacijų prezidentu Neilu Olshey, su kuriuo Ch.Billupsas susidūrė dar rungtyniaudamas „Los Angeles Clippers“ ekipoje 2011-2012 m.

Ch.Billupsas Portlande pakeis Terry Stottsą, su kuriuo Oregono valstijos klubas atsisveikino po to, kai „Blazers“ atkrintamųjų varžybų pirmajame etape 2-4 nusileido „Denver Nuggets“ ekipai. T.Stottsas „Blazers“ ekipą treniravo nuo 2012-ųjų.

Ch.Billupsui tai bus pirmoji vyr. trenerio patirtis NBA lygoje. Iki šiol jis buvo „Los Angeles Clippers“ stratego Tyronno Lue asistentu.

Dar rungtyniaudamas Ch.Billupsas penkis sykius pateko į „All-Star“ rungtynes, o 2004 m. su „Detroit Pistons“ tapo NBA čempionu ir buvo pripažintas naudingiausiu finalo serijos žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas