Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 04 17

Traumų išgenėta „Grizzlies“ serijoje su „Spurs“ pasmerkta iš anksto

Neįdomiausia šio sezono atkrintamųjų varžybų serija. Dabartinės sudėties „Memphis Grizzlies“ galėtų varžytis nebent Eurolygoje, o ne tik su vieną pralaimėjimą per visą sezoną namuose patyrusia „San Antonio Spurs“. Posakis „šioje šalyje nėra vietos senukams“ netinka San Antonio vyrams, kurie pervažiuos Memfio ekipą.
Zachas Randolphas ir Kawhi Leonardas su Greggu Popovichiumi
Zachas Randolphas ir Kawhi Leonardas su Greggu Popovichiumi
NBA atkrintamosios | „San Antonio Spurs“ – „Memphis Grizzlies“ | 3:00 LT laiku

Scenarijus. Čia viskas paprasta, dvi rungtynės „AT&T“ arenoje Teksase, tada dvi rungtynės Memfyje ir poilsis, „Spurs“ ekipai laukiant savo varžovų kitame etape.

Istorija. Komandos tarpusavyje yra sužaidusios 83 reguliariųjų sezonų mačus. Rezultatu 63-20 pirmauja „Spurs“. Atkrintamosiose „Spurs“ persvara yra 10-4. Šiame sezone visus keturis susitikimus vidutine 12,5 taško persvara laimėjo „Spurs“.

Įdomiausi akcentai

Traumos. Memfio ekipa tapo visų laikų NBA rekordininke, per vieną sezoną įregistravusi net 28 skirtingus žaidėjus. Tai sezonas, kurį klubo fanai norės pamiršti.

Jei kai kurios netektys, buvo ne tokios skausmingos, tai Marco Gasolio, Mike'o Conley ir Mario Chalmerso netekimas visam sezonui buvo lemtingas. Beviltiškai pastaruoju metu atrodžiusi ekipa būtų nepatekusi į atkrintamąsias, jei sezonas truktų, tarkim 90 rungtynių, o ne 82. Gal taip būtų buvę ir geriau.

Istorija. „Spurs“ strategas Greggas Popovichius tikrai pamena 2011 metus, kai laimėję Vakarų konferencijoje pirmą vietą jo auklėtiniai jau pirmajame atkrintamųjų etape turėjo pripažinti būtent „Grizzlies“ pranašumą. Tačiau tie „Grit and Grind“ laikai, kai „Grizzlies“ labiausiai norimų varžovų sąrašuose užimdavo tikrai ne pirmąsias vietas, jau praeityje.

„Spurs“ ir „Grizzlies“ tarpusavio rungtynių istorija
„Spurs“ ir „Grizzlies“ tarpusavio rungtynių istorija

LeMarcusas Aldridge'as. Daug kas nepalaikė L.Aldridge'o sprendimo palikti komandą, kuri buvo statoma jam ir aplink jį. Tačiau, panašu, kad prasideda nauja L.Aldridge'o era „Spurs“ gretose.

Nors statistiniai rodikliai šiek tiek suprastėjo – nuo 23,4 iki 18 taškų per susitikimą ir nuo 10,2 iki 8,5 atkovoto kamuolio, tačiau kaip pereinamajam sezonui tai tikrai neblogai. Vienintelė įdomi mikrodvikova šioje serijoje ir nusimato būtent tarp elegantiškojo L.Aldridge'o ir tikro pitbulio – ZBo (Zacho Randolpho).

Prognozė. Jei San Antonijo krepšininkų talento nepagrobs ateiviai, tai serija baigsis rezultatu 4-0 ir nėra apie ką daugiau svarstyti. „Grizzlies“ šansus iš pagarbos būtų galima įvertinti vienu procentu – tiek turėtų būti tikinčių, kad ateiviai į žemę nusileis būtent dabar ir būtent tam, kad atimtų „Spurs“ talentą​.

Galimybės laimėti seriją
Galimybės laimėti seriją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas