Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 07 10

„urBONUSas“: „Žalgirio“ naujoko rizika, lietuviai NBA vasaros lygoje ir Kawhi bomba

NBA vasaros lygoje krepšinio mėgėjus išjudino ne tik žemės drebėjimas Las Vegase. Turnyro metu savo karjeros pasirinkimu stipriausią krepšinio lygą pasaulyje sudrebino Kawhi Leonardas, o Kauno „Žalgiris“ netikėtai buvo priverstas ieškoti naujo įžaidėjo. 15min krepšinio podkaste „urBONUSas“ – didžiausių pastarosios savaitės aktualijų aptarimas teletiltu Vilnius – Las Vegasas.
Krepšinio podkaste „urBONUSas“ - aktualijų aptarimas
Krepšinio podkaste „urBONUSas“ - aktualijų aptarimas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip NBA vasaros lygoje sekasi trims lietuviams?

Kokie jų ir dviejų Las Vegase rungtyniaujančių žalgiriečių šansai kitą sezoną žaisti NBA?

Ar Alexas Perezas deramai pakeis Leo Westermanną ir pateisins „Žalgirio“ riziką?

Ar nustebino Antano Kavaliausko karjeros pabaigos pareiškimas?

Kaip NBA paveikslą keičia Kawhi Leonardo karjeros pasirinkimas?

15min krepšinio žurnalistas Donatas Urbonas ir krepšinio apžvalgininkas Rokas Pakėnas analizavo aktualiausius įvykius krepšinio podkaste „urBONUSas“.

„urBONUSas“ apie: I.Brazdeikio siurprizus vasaros lygoje (1:50); D.Sirvydžio ateitį Vilniuje arba Detroite (8:55); A.Kulbokos galimybes pasirašyti sutartį su „Hornets“ (15:40); grandiozinį Z.Williamsono debiutą (25:20); dviejų žalgiriečių šansus išvykti ne į „Žalgirį“, o į NBA (29:40); „Žalgirio“ riziką dėl naujoko (38:00); paskutinius „Žalgirio“ vasaros turgaus manevrus (48:40); A.Kavaliausko galimybes nebaigti karjeros sulaukus „Žalgirio“ pasiūlymo (53:40); Kawhi Leonardo bombą ir kaip ji keičia NBA favoritų paveikslą (58:00); ar Kawhi galėtų pretenduoti nukarūnuoti MJ ir tapti visų laikų geriausiu (1:14:30).

Podkasto „urBONUSas“ taip pat ieškokite portale 15min ir 24sek, 15min audioprogramėlėje 15min Klausyk, kitose platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai gali padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijų apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas