Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 24

Vienas geriausių sezono rungtynių sužaidęs D.Sabonis nukalė „Pacers“ pergalę

Domantas Sabonis nesugebėjo pratęsti net iki aštuonių užsitęsusios savo dvigubų dublių serijos, tačiau šįkart žibėjo rezultatyvumu. Lietuvis pelnė 25 taškus, o jo atstovaujama „Indiana Pacers“ komanda (9-6) 111:106 (24:25, 31:20, 28:40, 28:21) palaužė „Orlando Magic“ (6-9).

Centras iš Lietuvos buvo ilgiausiai aikštėje praleidęs „Pacers“ krepšininkas – jis žaidė net 35 minutes, per kurias pataikė 9 dvitaškius iš 15, visus 7 baudų metimus, atkovojo 9 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, penkis sykius suklydo ir keturiskart prasižengė.

Lietuviui tai tapo trečiomis rezultatyviausiomis sezono rungtynėmis. Daugiau taškų jis buvo įmetęs tik į „Detroit Pistons“ ir „Brooklyn Nets“ krepšius – atitinkamai 27 ir 29.

Nepaisant lietuvio dominavimo, „Pacers“ teko pavargti dėl pergalės prieš be Nikolos Vučevičiaus ir Aarono Gordono žaidusią „Magic“ ekipą.

Dar likus kiek daugiau nei 2 minutėms šeimininkų persvara buvo viso labo taškas (104:103), o po kelių nesėkmingų atakų Markelle Fultzas rezultatą likus žaisti 31,1 sek. išlygino – 106:106.

Visgi tuomet iniciatyvą į savo rankas paėmė Aaronas Holiday. Nors pirmasis jo bandymas buvo netikslus, po Myleso Turnerio atkovoto kamuolio gynėjas smeigė tritaškį ir išvedė „Pacers“ į priekį – 109:106. Įdomu tai, kad rezultatyvų perdavimą metimo autoriui atliko jo brolis Justinas Holiday.

Lemiamoje atakoje kamuolį prarado Evanas Fournier, o A.Holiday sumetė baudas ir Indianapolio komanda išnešė sveiką kailį.

9-ąją pergalę iškovoję „Pacers“ bando vytis Rytų konferencijos lyderius – šiuo metu jie užima 6-ąją vietą.

„Pacers“: Domantas Sabonis 25 (9 atk. kam.), Jeremy Lambas 14, Aaronas Holiday ir Dougas McDermottas po 13, Justinas Holiday 12 (6 rez. perd.), Mylesas Turneris 10.

„Magic“: Evanas Fournier 26 , Jonathanas Isaacas 25 (9 atk. kam.), Markelle Fultzas 13 (9 rez. perd.), D.J. Augustinas 11, Terrence'as Rossas 10.

VIDEO: „Atsarginiai“: ant ledo likęs J.Valančiūnas, fantastiškas Luka ir blogiausi kontraktai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito