2019 12 21

Vos ant „plakato“ nepatekęs K.Love'as: „Būčiau turėjęs baigti karjerą“

Vos antrojo šių metų naujoko biržos šaukimo Ja Moranto dėjimo nesugėręs „Cleveland Cavaliers“ aukštaūgis Kevinas Love'as po mačo galėjo lengviau atsikvėpti ir su šypsena veide prisiminti įspūdingą epizodą, kuris jam baigėsi laimingai.
Kevinas Love'as
Kevinas Love'as / „Scanpix“/AP nuotr.

Rungtynėse prieš „Memphis Grizzlies“ Kevinas Love'as siekė išprovokuoti jaunojo Ja Moranto pražangą puolime, tačiau antrasis šių metų naujokų biržos šaukimas vos nesukūrė vieno įspūdingiausių dėjimų per visą lygos istoriją.

Įsibėgėjęs 190 cm įžaidėjas sugebėjo peršokti 18 centrimetrų aukštesnį varžovą, o iki fantastinio epizodo pabaigos jam pritrūko tik sėkmingai įkrauti kamuolį į krepšį.

„Cavaliers“ susitikimą galiausiai laimėjo 114:107, o du svarbius tritaškius rungtynių pabaigoje pataikęs Kevinas Love'as rūbinėje spindėjo gera nuotaika ir šmaikščiais komentarais.

„Dabar turiu užsidėti ledo ant galvos. Vaikis tikrų tikriausiai peršoko mane. Pasakysiu nuoširdžiai – tikrai nesitikėjau, kad jis ryšis tokiam skrydžiui iš taip toli. Džiaugiuosi, kad dėjimas nepavyko, nes greičiausiai nebūčiau atsigavęs psichologiškai ir būčiau baigęs karjerą. Ja Morantas man palieka didelį įspūdį“, – situaciją pakomentavo Love'as.

„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas ir Kevinas Love'as
„Scanpix“/AP nuotr./Ja Morantas ir Kevinas Love'as

„Velniai rautų, atrodo, kad jis ore išbuvo taip ilgai! Tai buvo beprotiška. Grįžęs į rūbinę aš dar kartą peržiūrėjau vaizdo įrašą. Tai galėjo būti įspūdingiausias dėjimas, kurį aš būčiau matęs gyvai“, – įspūdžiais pasidalino ir „Cavaliers“ krepšininkas Jordanas Clarksonas.

Jono Valančiūno komandos draugas Ja Morantas šiame sezone pelno po 18,4 taško ir atlieka po 6,7 rezultatyvaus perdavimo. Gynėjas yra vienas iš pagrindinių pretendentų laimėti metų naujoko apdovanojimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito