Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 25

„Warriors“ puolėjui religinė išimtis nesuteikta – norėdamas žaisti privalės skiepytis

„Golden State Warriors“ puolėjas Andrew Wigginsas privalės pasiskiepyti nuo COVID-19 viruso, kitu atveju krepšininkas tikrai praleis visas namų rungtynes, mat NBA lyga atmetė amerikiečio prašymą suteikti jam religinę išimtį, praneša ESPN.
Andrew Wigginsas
Andrew Wigginsas / „Scanpix“/AP nuotr.

San Franciske ir Niujorke saugumo protokolai išlieka itin griežti – visi uždarose patalpose vykstančių renginių dalyviai privalo būti paskiepyti.

Tai reiškia, kad „New York Knicks“, „Brooklyn Nets“ ir „Golden State Warriors“ ekipose nepaskiepytiems nuo COVID-19 asmenims durys į namų rungtynes lieka uždaros.

Penktadienį „Knicks“ klubui paskelbus džiugią naujieną, jog visi ekipos krepšininkai ir personalo nariai yra paskiepyti vakcina nuo COVID-19, NBA lyga išleido pranešimą, kuriuo teigia, kad A.Wigginso prašymas jam šioje situacijoje suteikti išimtį yra atmestas.

Vienas „karių“ lyderių savo poziciją nesiskiepyti grindė religiniais motyvais.

San Francisko visuomenės sveikatos departamentas patvirtino, kad visiems 12 metų ir vyresniems asmenims nebus taikomos absoliučiai jokios išimtys.

Praėjusį sezoną NBA lygoje A.Wigginsas vidutiniškai rinko po 18,7 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir išdalino po 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas