Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 06 13

Žaidėjų asociacijos spėjimas: be žiūrovų teks žaisti ir kitąmet

Penktadienį įvykusiame specialiame lygos krepšininkų susitikime žaidėjų asociacijai vadovaujantys asmenys išreiškė nuogąstavimą, jog aistruoliai tribūnose negalės lankytis ne tik šio NBA sezono pratęsime, bet ir visą ateinantį 2020-2021 metų sezoną, skelbia Shamsas Charania iš „The Athletic“.
Visas 2020-2021 metų NBA sezonas gali vykti be žiūrovų
Visas 2020-2021 metų NBA sezonas gali vykti be žiūrovų / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Žaidėjų asociacijos (NBPA) vadovybė niūria lygos ateitimi pasidalijo su daugiau nei 80 konferencijoje dalyvavusių krepšininkų.

Ekspertų teigimu, optimistiškiausias variantas dėl vakcinos nuo COVID-19 viruso atsiradimo galėtų būti maždaug 2020-ųjų pabaiga, tačiau dar šią savaitę „CNN.com“ žurnalistė Holly Yan pranešė, kad labiau reikėtų koncentruotis jau į 2021-ų metų pradžią.

Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis, apskritai Jungtinėse Amerikos Valstijose koronavirusu užsikrėtė beveik 2 milijonai žmonių, o užfiksuota mirčių – beveik 113 tūkstančių.

Tokie milžiniški skaičiai privertė permąstyti situaciją visai žaidėjų asociacijai ir jos viceprezidentui Kyrie Irvingui, kuris sieks suburti krepšininkus atsisakyti žaisti NBA pratęsime.

Visgi kol kas NBA sugrįžimas yra planuojamas – liepos 30-ąją finalinis turnyras turėtų būti pratęstas „Disney World“ pramogų parke netoli Orlando.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas