Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 18

Žalia šviesa: „Nets“ susigrąžino Kyrie Irvingą ir leis jam rungtyniauti išvykose

Kyrie Irvingo ir „Brooklyn Nets“ klubo istorijoje – naujas posūkis. Sunkų laikotarpį išgyvenanti Steve'o Nasho kariauna priėmė sprendimą susigrąžinti Kyrie Irvingą ir su įžaidėju rungtyniauti beveik visuose išvykos mačuose.
Kyrie Irvingas
Kyrie Irvingas / „Scanpix“ nuotr.

ESPN apžvalgininkas Adrianas Wojnarowskis informuoja, kad „Brooklyn Nets“ ekipa yra pasiryžusi naudoti K.Irvingą beveik visose išvykos rungtynėse tuomet, kai krepšininkas įgaus tinkamą sportinę formą ir atliks visą krūvą COVID-19 testų.

Šį sprendimą Bruklino ekipa buvo priversta priimti po atsivėrusių plyšių komandos rotacijoje – būrys krepšininkų, įskaitant ir Jamesą Hardeną, šiuo metu yra įtraukti į NBA sveikatos ir saugumo protokolą, o ryškiausia klubo žvaigždė Kevinas Durantas sezono starte atlaiko milžinišką krūvį ir patiria smulkias traumas.

„Nets“ paskelbė, kad dešinės čiurnos skausmus jaučiantis KD tikrai praleis šeštadienio rungtynes su „Orlando Magic“.

29-erių K.Irvingas ir toliau atsisako skiepytis vakcina nuo COVID-19, o tai dėl griežtų įstatymų Niujorke jam užkirs kelią žaisti namų rungtynėse.

„Scanpix“ nuotr./Kyrie Irvingas
„Scanpix“ nuotr./Kyrie Irvingas

„Nets“ liko dar 27-erios rungtynės svečiuose, tačiau tris iš jų K.Irvingas tikrai privalės praleisti – dvejas iš jų prieš „New York Knicks“ ir vienas prieš „Toronto Raptors“. Kanada nuo sausio į šalį griežtai neįsileis nuo COVID-19 neskiepytų asmenų.

Norėdamas prisijungti prie savo ekipos išvykose dabar K.Irvingas turės penkias dienas iš eilės atlikti COVID-19 testus, kurie privalės būti neigiami. Kelionių su komanda metu įžaidėjas bus testuojamas kiekvieną dieną.

Praėjusiame sezone „Nets“ žvaigždė fiksavo 26,3 taško ir 5,6 rezultatyvaus perdavimo rodiklius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas