Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 02

Graikijos rinktinės sielos pareiškimas: „Išaušo Lietuvos metas“

Graikijos rinktinės žygį pasaulio čempionato medalių link užbaigusi Lietuvos komanda sužavėjo daugelį, o vienas iš jų – ir graikų ekipos siela Thanasis Antetokounmpo, prognozuojantis sėkmę mūsų rinktinei.

Du kėlinius Lietuva atsiliko nuo Graikijos, o žilų plaukų turėjo atsirasti ne vieno Lietuvos krepšinio sirgaliaus galvoje, kai Thomasas Walkupas ir Giannoulis Larentzakis pataikė vieną metimą po kito.

Thanasis Antetokounmpo pradėjo rungtynes starto penkete, bet neilgai trukus buvo pakeistas ir iš šalies stebėjo, kaip jo komanda kraunasi pranašumą ir vienu metu mėgaujasi 8 taškų atstumu nuo lietuvių.

Bet po ilgosios pertraukos vaizdas aikštėje pasikeitė kardinaliai.

Nei Thanasiui, nei kitiems graikų žaidėjams nepavyko sustabdyti į „Golden State Warriors“ žaidėjų vaidmenis įsijautusių lietuvių.

12 tritaškių, 53 pelnyti taškai ir tik 24 praleisti – tokia lietuvių banga nuplovė graikus po ilgosios pertraukos, lėmusi mūsiškių pergalę 92:67 ir bilietą į ketvirtfinalį.

„Jie suprato, ką mes darome, ir pakeitė savo puolimą. Nemanau, kad 12 lietuvių pataikytų tritaškių yra sėkmė, tačiau jie suprato, kad mes neleisime jiems įeiti į baudos aikštelę, stabdysime juos savo dideliais kūnais, tad ėmė koncentruotis į tritaškius. Jie metė labai daug. Ir pataikė“, – po pralaimėjimo Lietuvai liūdnai kalbėjo Th.Antetokounmpo.

Jis vienintelis iš žymiųjų brolių atvyko į Manilą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas