Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 05

LeBrono Jameso sūnus gali tapti Mato Buzelio komandos draugu

Vyriausias LeBrono Jameso sūnus jau po dvejų metų gali praverti NBA duris, bet iki tol jam dar teks priimti svarbų sprendimą.
LeBronas Jamesas su sūnumi Bronny
LeBronas Jamesas su sūnumi Bronny / „Scanpix“ nuotr.

17-metis LeBronas jaunesnysis, arba tiesiog Bronny, ateinančiais metais dar žais vidurinės mokyklos ekipoje, bet po to rinksis iš trijų variantų.

„The Athletic“ žurnalisto Joe Vardono teigimu, L.Jameso sūnus gali rinktis tradicinį kelią ir rungtyniauti studentų NCAA pirmenybėse, bet neatmetamos ir galimybės B.Jamesą išvysti G lygos „Ignite“ komandoje, kurioje rungtyniauja šuoliui į NBA pasiruošę jaunuoliai, arba Australijos NBL pirmenybėse.

Jeigu pasirinktų žaisti „Ignite“ ekipoje, B.Jamesas galimai susidurtų ir su lietuviu Matu Buzeliu. Jis 2023-2024 m. sezone taip pat atstovaus G lygos ekipai.

„Brewster“ mokyklos nuotr./Matas Buzelis
„Brewster“ mokyklos nuotr./Matas Buzelis

Jeigu vis tik nutartų žaisti Australijoje, B.Jamesas veikiausiai rinktųsi „Sydney Kings“ komandą.

Pastaruoju metu per Australiją į NBA keliauja vis daugiau jaunų krepšininkų. Taip padarė LaMelo Ballas, RJ Hamptonas, Joshas Giddey ir kiti.

LeBrono sūnus NBA naujokų biržoje anksčiausiai galės dalyvauti 2024 metais. Šiuo metu tarp bendraamžių jis yra vertinamas kaip 50-as talentas pasaulyje.

Tiesa, patekti į NBA jam gali padėti ir tėvo įtaka, mat „Los Angeles Lakers“ žvaigždė ne sykį yra minėjusi, jog norėtų vieną dieną žaisti viename klube su Bronny.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas