Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 02

Pasitikėjimu degantis Pau Gasolis: „Turime unikalią galimybę įveikti JAV“

Tokijo olimpinių žaidynių ketvirtfinalyje – JAV ir Ispanijos rinktinių sankirta. Galimai paskutinį turnyrą už nacionalinę rinktinę žaidžiantis 41-erių Pau Gasolis tiki savo komandos šansais pateikti sensaciją.

Ispanijos krepšinio legenda Pau Gasolis nuo 2004-ųjų metų olimpinių žaidynių Atėnuose penkis kartus yra susitikęs su JAV rinktine, tarp kurių buvo ir keli mačai finale, tačiau visus kartus triumfavo amerikiečiai.

„Turime kautis dėl kiekvieno kamuolio ir tikėti savimi, žaisti protingai ir sumažinti klaidų skaičių. Tai unikali proga įveikti JAV ir padaryti tai, ko dar nesame nuveikę olimpinių žaidynių istorijoje“, – sakė P.Gasolis.

Puikų žaidimą rodantis P.Gasolis per trejas rungtynes rinko po 8,7 taško, 5,3 atkovoto kamuolio ir 11,7 naudingumo balo.

Ispanija laimėjo pirmąsias dvejas rungtynes prieš Japoniją (88:77) ir Argentiną (81:71), bet galiausiai 87:95 krito prieš Slovėniją, likdama antroje vietoje grupėje.

Nesėkme 76:83 prieš Prancūziją olimpines žaidynes pradėjo JAV krepšininkai, tačiau tuomet 120:66 ir 119:84 pervažiavo atitinkamai Iraną ir Čekiją.

„Pagarba, kurią užsitarnavome per daugybę metų, nebūtinai taps pranašumu. Jie laukia susitikimo ir bus maksimaliai susikoncentravę“, – teigė Ispanijos rinktinės strategas Sergio Scariolo.

Mačo tarp JAV ir Ispanijos komandų pradžia – antradienį 7.40 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas