Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 12

Popo įpėdinis? Aštuoniskart NBA čempioną domina JAV rinktinės trenerio kėdė

Svajonę įgyvendinęs ir JAV krepšinio rinktinę ant aukščiausio olimpinių žaidynių prizininkų pakylos laiptelio atvedęs Greggas Popovichius veikiausiai nebetęs darbo amerikiečių nacionalinėje ekipoje, o jo įpėdiniu gali tapti Popo asistentu Tokijuje dirbęs Steve'as Kerras.
Greggas Popovichius ir Steve'as Kerras
Greggas Popovichius ir Steve'as Kerras / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

G.Popovichiaus sutartis su JAV rinktine baigėsi po Tokijo žaidynių, kurių finale amerikiečiai 87:82 įveikė Prancūziją ir ketvirtą kartą iš eilės iškovojo olimpinį auksą.

Nors oficialiai tai nebuvo pranešta, G.Popovichius JAV komandoje darbų greičiausiai nebetęs, tad rinktinei reikia naujo vedlio.

Juo gali tapti „Golden State Warriors“ strategas S.Kerras. Penkiskart kaip žaidėjas ir triskart kaip vyriausiasis treneris NBA čempionu tapęs 55-erių amerikietis kalbėdamas su „The Athletic“ patvirtino, kad jį domina tokia galimybė.

„Žinoma, kad būčiau susidomėjęs tokia galimybe. Kas nebūtų? Nežinau, kaip viskas susiklostys, nes turime daug puikių kandidatų. Bet jeigu mano kandidatūrą svarstytų, man būtų didžiulė garbė“, – teigė S.Kerras.

Jeigu perimtų JAV rinktinės vairą, S.Kerras prie jo debiutuotų po dvejų metų per 2023 m. pasaulio čempionatą. Artimiausios olimpinės žaidynės vyks 2024-aisiais Paryžiuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas