Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Puerto Rikas rodo dantis – draugiškame mače vos neįveikė graikų

Lietuvos krepšinio rinktinės skriaudikas Puerto Rikas, po 20 metų pertraukos patekęs į olimpines žaidynes, tęsia pasiruošimą joms.

Antradienio vakarą kontrolinėse rungtynėse sausakimšoje Salonikų arenoje puertorikiečiai vos neįveikė šeimininkų graikų.

Pastarieji vertėsi be ryškiausios savo žvaigždės apsirgusio Giannio Antetokounmpo ir laimėjo tik po dramos mačo pabaigoje – 67:65 (15:20, 17:16, 16:22, 19:7).

Graikijos krepšinio federacijos nuotr./Thomas Walkupas
Graikijos krepšinio federacijos nuotr./Thomas Walkupas

Dėl traumos šį susitikimą praleido ir Nickas Calathesas, o graikai antrojo kėlinio viduryje atsiliko 12 taškų skirtumu (20:32).

Puerto Rikas dviženklę persvarą turėjo ir ketvirtojo kėlinio pradžioje (48:58), tačiau lemiamą ketvirtį pralaimėjo 7:19 ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą.

Likus žaisti pusantros minutės graikus į priekį išvedė Kostas Papanikolaou. Georgios Papagiannis pridėjo 10 taškų ir 7 atkovotus kamuolius.

Tiek pat įmetė ir K.Papanikolaou, Vassilis Charalampopoulos pelnė 8, o Panagiotis Kalaitzakis įmetė 7 taškus ir sugriebė net 9 kamuolius.

Puerto Rikui 12 taškų surinko Isaiah Pineiro, 11 – Jose Alvarado ir Christopheris Ortizas, 10 – Ismaelis Romero (6 atk. kam.).

Graikai olimpinėse žaidynėse startuos A grupėje su Australija, Kanada ir Ispanija, o Puerto Rikas varžysis C grupėje su JAV, Serbija bei Pietų Sudanu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito