Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rimvydas Valatka: Kedofilijos saulėlydis

Iš velniškai sumaniai kelerius metus N.Venckienės pūsto masinės psichozės baliono „Drąsos kelias“ švilpdamas išeina oras. Saulėlydis Garliavos valsčiuje. Iš užmojo teisingai valdyti Lietuvą ant kedofilijos kalno pliko tik nekaip kvepianti sąjunga su teisiamu Kėdainių kniaziumi liko.

Darbo partija + Drąsos kelias ir pora prie jų prisišliejusių konservatorių = nesisielokit, broliai, jus priglaus motina Rusija, anot klasiko kolaboranto. Kas būtų galėjęs tokia lygtimi patikėti dar prieš savaitę kitą, kai V.Landsbergis grūmojo A.Kubiliui? Už tai, kad konservatoriai nestojo N.Venckienės pusėn.

V.Uspaskichas, N.Venckienė, P.Gylys, P.Saudargas, A.Patackas ir – žodžių iš dainos neišmesi – pats V.Landsbergis yra to paties VU vagono keleiviai. Neįtikėtina, bet tai – reali politinė sąjunga.

Kaip ir patvirtintas faktas, kad Seimas – ne vieta, kur galima slėptis nuo Lietuvos teisingumo. V.Uspaskicho politinė patirtis primena, kad tam tūkstantį kartų labiau tinka Rusija. Jau vien dėl to balandžio 9-osios balsavimas Seime įeis į Lietuvos istoriją.

Smegenų pudrinimas šioje istorijoje išsėmė galimybes. Game is over. Antradienį prie Seimo susirinkusios N.Venckienės violetinės armijos likučiai atrodė taip, tarsi pokštus mėgstantis S.Freudo pasekėjas būtų užsakęs juos atvežti iš vienos lietuvių ne itin mėgstamos ligoninės palatos.  

Seimas – ne vieta, kur galima slėptis nuo Lietuvos teisingumo

Tai pasakė ne koks kedofilų nekenčiamas "pedofilas", o už N.Venckienės teisę slėptis nuo įstatymo Seime balsavęs konservatorius N.Puteikis: „Penktadalis jų turi problemų, kurias jiems turi padėti spręsti gydytojai, psichologai ir psichiatrai, o ne politikai.“

Todėl viena Seimo liberalė be reikalo dūsavo, kad tiek daug rusiškų keiksmažodžių, kiek antradienį, ji anksčiau Seimo rūmuose nėra girdėjusi. Tokia jau ta V.Uspaskicho vagono publika.

Lietuvai net labai sveika, kad violetinių likučiai keikėsi ir ardėsi. Ačiū N.Puteikiui, kuris išrašė leidimą kažkokiai egzaltuotai isterikei, tapusiai vakaro ekrano žvaigžde. Žmonės, tai pamatę, pamažu atsikrato iliuzijų dėl N.Venckienės kelio krypties. Net N.Puteikis suprato, kad Seimas vis dėlto – ne pereinamas kiemas.

Isteriški violetinių ufonautų klyksmai eksteisėją grąžina ten, kur ji pradėjo maišyti piktų miltų košę.  

Kiekvienam savo. Išsivadavusieji iš violetinių apžavų dar ilgai spjaudysis, kad septyniems gudručiams savo naivumu pastatė tiltą į Seimą. Altarista J.Varkala atrado padorius kostiumus ir kaklaraiščius, kurie jį pakėlė į aukštesnių nuodėmių lygį. Pilka Kauno teisėja nuožmiu veidu tapo nacionaline žvaigžde. Pora žiniasklaidos vyrukų išvengė nedarbo rykštės. P.Gylys vėl pasijuto toks pat reikšmingas, kaip LDDP laikais, kai Latvijos premjeras jį vadino žmogumi su lapine kepure.

Visi drąsiukai dar turi pusketvirtų metų. Galima ne tik padoriai praleisti laiką, bet ir psichologiškai pasiruošti 2016-ųjų rudeniui, kai teks apleisti Seimą. Jei tik nusiramins, nebedaužys Seimo pirmininko stalo, nebesikvies į Seimą meilės stygių jaučiančių moterų, kurios keliavo į Vasaros gatvę, bet metaforas mėgstantis taksistas atvežė į Gedimino 52.

Kas laukia Lietuvos? Kita sąmokslo teorija, kiti kedžiai ir kitos venckienės. Jau pasimokėme? Kur ten. Kokie saulėlydžiai – tokie ir saulėtekiai.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas