Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 30

A.Armonaitė: velionis A.Šikšta – vienas talentingiausių vadovų, auginęs Lietuvos verslą

Ekonomikos ministrė Aušrinė Armonaitė sako, kad šeštadienį miręs verslininkas Arūnas Šikšta buvo vienas talentingiausių vadovų, auginęs šiuolaikinei Lietuvai reikšmingas įmones.
Aušrinė Armonaitė, Arūnas Šikšta
Aušrinė Armonaitė, Arūnas Šikšta / Juliaus Kalinsko / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Politikė su buvusiu telekomunikacijų bendrovės „Teo LT“ vadovu yra kartu dirbusi Vilniaus miesto savivaldybėje, kur 2015 metais jie buvo išrinkti Liberalų sąjūdžio gretose.

„Arūną prisimenu pirmiausiai, kaip savo kolegą ir „suolo draugą” Vilniaus miesto taryboje, visada užsiėmusį, veiklų žmogų. Arūnas buvo vienas talentingiausių vadovų, auginęs šiuolaikinei Lietuvai reikšmingas įmones. Nuoširdi užuojauta artimiesiems, kolegoms“, – 15min šeštadienio vakarą sakė A.Armonaitė.

A.Šikšta mirė eidamas 54-uosius. Jis buvo vienas iš ryškiausių pastarųjų kelių dešimtmečių Lietuvos verslo vadybininkų, karjeros viršūnėje 2004–2013 metais vadovavo telekomunikacijų bendrovei „TEO LT“. Žinią apie verslininko mirtį 15min šeštadienį patvirtino jo bičiulis Rimantas Misevičius.

A.Šikšta be „Teo LT“ taip pat yra vadovavęs tuometiniam „Hansabankui“ vadovas, Vilniaus universiteto Tarptautinei verslo mokyklai, tačiau pastaraisiais metais jis buvo susidūręs su finansiniais sunkumais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas