Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 10 29

Alytaus meras N.Cesiulis papasakojo, ką jo plaučiuose pamatė gydytojai

Dešimt dienų gaisre greta degančių padangų praleidęs Alytaus meras Nerijus Cesiulis antradienio vakarą feisbuke pasidalijo savo sveikatos naujienomis ir pasidžiaugė, kad vis dar pilnėja sąskaita, į kurią žmonės perveda pinigus gaisrą gesinusiems ugniagesiams.
Nerijus Cesiulis
Nerijus Cesiulis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ryte švietė plaučius. Ir tik dabar atsirado laisvesnė minutė paklausti, ką ten pamatė. Plaučių piešinys paryškėjęs, tankesnis, nei turi būti. Ką tai reiškia, dar nelabai supratau. Rytoj laukia daugiau tyrimų, o tada matysim“, – feisbuke parašė N.Cesiulis, kaip įprastai įrašui socialiniame tinkle laiko radęs vakare.

„Aišku, klausit, ar prezidentas šiandien labai barė. Ar barė premjeras, ministrai. Tai niekas nieko nebarė. Visi pripažino, kad buvo labai daug klaidų. Tik negirdėjau nė vieno, kuris pasakytų atsiprašau, čia mes nepadarėm, čia mes suklydom, nesusikalbėjom. Visi sutiko, kad Alytus dirbo daugiau, nei priklausė. Sutiko ir su tuo, kad visos pajėgos Lietuvoje buvo, rezervai buvo, netgi švarinimo būriai buvo, kurie galėjo viską valyti, plauti. Tik to mechanizmo kažkas tiesiog neužkūrė.

Pamoka aiški, o namų darbų visiems sočiai. Reikia juos padaryti ne studentiškai – ne paskutinę naktį“, – apie antradieninį apsilankymą Vilniuje pasakoja Alytaus meras.

„185 366!!!

Tiek pinigų šią akimirką yra savivaldybės sąskaitoje. Darbuotojos sakė, kad žmonės aukoja paskirtyje nurodydami „Nerka, laikykis“, „Mero sveikatai taisyti“ ir pan. Šypsaus iki ausų. Jūs labai geri. Bet algą aš ir taip gaunu. Todėl visos aukos bus skirtos ugniagesiams, darbininkams, per kelias dienas tapusiems spec. traktoristais, spec. ekskavatorininkais ir taip toliau. Lažinuosi, kad 200 000 eurų vyrams surinkta bus. Juk bus?“ – įrašą baigė N.Cesiulis.

VIDEO: N.Cesiulis: „Prezidentui pasakėm garsiai – karalius nuogas“
VIDEO: Likviduojant Alytaus padangų gaisro susidariusias atliekas galime sulaukti Velykų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas