Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
07 19

Apdaužytos, be numerių, apleistos: tokios mašinos stovi gatvėse, bet jas patraukti sudėtinga

Apleisti, be numerių, apaugę žole automobiliai neretai užima vietas kiemuose arba stovi tiesiog numesti pakelėse. Vien per pusvalandį Fabijoniškėse pasivaikščiojęs buvęs Vilniaus tarybos narys Tomas Seikalis tokių užfiksavo keliolika. Kodėl jos teršia aplinką ir užima vietas? Savivaldybė sako, kad patraukti šias mašinas nėra taip paprasta.

Ne vienas ir ne du

Vilniaus Fabijoniškių ir Gelvonų gatvių sankirtoje yra automobilių aikštelė – paprasta, neasfaltuota. O joje – juodas automobilis „Škoda“. Be numerių, suskaldytu priekiniu stiklu, visiškai išdaužtu vairuotojo pusės šoniniu, kurį kažkada dar mėginta uždengti juodu šiukšlių maišu.

Tomo Seikalio nuotr./Apleisti automobiliai Fabijoniškėse
Tomo Seikalio nuotr./Apleisti automobiliai Fabijoniškėse

Kiek laiko šis automobilis „puošia“ aikštelę, galima tik spėlioti, tačiau pagal vaizdą, kaip aplinkui žolė užaugo, peršasi mintis, kad senokai ši mašina yra čia.

Pasivaikščiojęs po Fabijoniškes kokį pusvalandį buvęs Vilniaus tarybos narys Tomas Seikalis sako tokių automobilių radęs daug. Jos ne daugiabučių kiemuose, tačiau šalikelėse ar tokiose aikštelėse kaip minėtoji prie Fabijoniškių ir Gelvonų g. sankirtos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito