Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 11 04

Apdovanoti ryškiausi Jūros šventės eisenos dalyviai

57-osios Jūros šventės istorijoje padėtas taškas. Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje apdovanotos įmonės, organizacijos ir kolektyvai, taikliausiai atspindėję - ATOSTOGOS RIVJEROJE skelbusią Jūros šventės temą.
Originaliausiais Jūros šventės eisenoje pripažinti „Klaipėdos Smeltės“ bendrovės darbuotojai. Padėką atsiėmė bendrovės direktorius Rimantas Juška.
Originaliausiais Jūros šventės eisenoje pripažinti „Klaipėdos Smeltės“ bendrovės darbuotojai. Padėką atsiėmė bendrovės direktorius Rimantas Juška.

Jūros šventės eisena – svarbiausias ir masiškiausias Jūros šventės akcentas, apjungiantis keliasdešimt stipriausių miesto įmonių, įstaigų bei organizacijų. „Paskelbti geriausius, išrinkti gražiausius, kai visų kolektyvų pastangos ir indėlis neįkainojamas – sunkus galvosūkis. Džiaugiamės, kad daugybė mūsų bendro darbo ir apmąstymo valandų sukūrė jaukų, šiltą ir įspūdingą reginį“, – sako VšĮ „Klaipėdos šventės“ direktorius Romandas Žiubrys.

Jau antrus metus Jūros šventę globojančio Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinio direktoriaus Arvydo Vaitkaus teigimu, Jūros šventės eisena auga ir stiprėja, į jos gretas jungiasi nauji kolektyvai, o eisenos dydis ir mastai stebina net ir visko mačiusius.

Pirmoji vieta, už puikų humoro jausmą ir geriausią temos išpildymą atiteko LKAB „Klaipėdos Smeltė“ ir jos generaliniam direktoriui Rimantui Juškai, kurio dėka miesto gatvėmis riedėjo įspūdinga, ryškiomis lūpomis ir atostogoms būdinga skrybėle puošta, transporto priemonė.

Antroji vieta, už ambicijų tęstinumą, jų dydį ir svorį atiteko AB „Vakarų laivų gamykla“, kuri Jūros šventės eiseną jau antrus metus papuošė sunkiasvore transporto priemonė „KAMAG“ ir meniškomis interpretacijomis.

Trečioji vieta, už įsiliejimą į Jūros šventės gretas ir smagią Jūros šventės eisenos įžvalgą, atiteko UAB „Vlantana“.

Jūros šventės eisena

Už stilių ir elegancijos pojūtį apdovanota AB „Klaipėdos nafta“. Specialūs prizai atiteko Lietuvos jūrų muziejui, UAB „Fortum Klaipėda“, AB „Klaipėdos jūrų krovinių kompanijai“, (KLASCO), AB „DFDS Seaways“, Klaipėdos apskrities viešajai Ievos Simonaitytės bibliotekai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas