Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 03

Atidarytas Kauno rajono policijos komisariatas: pareigūnai įsikūrė Mastaičiuose

Rugsėjo 3 dieną Kauno rajono gyventojams pristatytas ir oficialiai atidarytas Kauno rajono policijos komisariatas. Anksčiau Kauno V.Putvinskio ir M.K.Čiurlionio gatvėse veikusiose patalpose dirbę pareigūnai persikėlė į bendras patalpas, esančias Kauno rajone – Mastaičiuose.
Mastaičiuose atidarytas Kauno rajono policijos komisariatas
Mastaičiuose atidarytas Kauno rajono policijos komisariatas / Kauno apskrities policijos nuotr.

Vidaus reikalų viceministras Darius Urbonas, Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas, Kauno apskrities VPK viršininkas Darius Žukauskas, Kauno rajono meras Valerijus Makūnas ir Kauno apskrities VPK Kauno rajono policijos komisariato viršininkas Aleksejus Chraminas naująjį pastatą iškilmingai atidarė ne tik perkirpdami simbolinę raudoną juostą, bet ir pasodindami ąžuoliuką, simbolizuojantį stiprybę, vienybę ir ilgaamžiškumą.

Rekonstruotose patalpose, įsikūrusiose Lietuvos policijos mokyklos kaimynystėje, talpinančiose apie 60 darbo vietų, šiuo metu dirba pusšimtis pareigūnų. Dalis jų atlieka ikiteisminį tyrimą, kiti – dirba Veiklos skyriaus padaliniuose, reaguoja į įvykius, patruliuoja po teritoriją.

L.Pernavas ir D.Žukauskas džiaugėsi atstatytu istoriniu teisingumu - Kauno rajoną aptarnaujantys pareigūnai persikėlė iš mieste buvusių patalpų į rajone esančias naujas patalpas.

Įsikūrus dvigubai erdvesnėse patalpose, nei turėta prieš tai, pareigūnams užtikrinamos puikios poilsio ir darbo sąlygos, padedančios užtikrinti kokybišką ir efektyvų atvykusių gyventojų aptarnavimą.

Taip pat naujose patalpose įrengtos specialiai procesiniams veiksmams atlikti pritaikytos patalpos: laikinojo sulaikymo kameros, atpažinimo bei apklausų kambariai, psichologės kabinetas ir vaikų apklausos kambarys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai