Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 28

Baltijos agroverslo institute vieši delegacijos iš Afganistano, Pakistano ir Tadžikistano

Baltijos agroverslo instituto (BAVI) kvietimu š. m. rugpjūčio 27 – rugsėjo 3 dienomis Lietuvoje vieši Afganistano Islamo (Goro provincijos), Pakistano Islamo ir Tadžikistano Respublikų delegacijos, kurioms vadovauja šių šalių veterinarijos tarnybų ir žemės ūkio ministerijų aukšti pareigūnai ir vadovai.
Afganistano vėliava
Afganistano vėliava / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vizito metu svečiai bus supažindinti su Lietuvos šalutinių gyvūninių produktų tvarkymo sistema, lankysis Nacionaliniame maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institute, Žemės ūkio ministerijoje, gyvūninių atliekų tvarkymo įmonėje UAB „Rietavo veterinarinė sanitarija“, mėsos perdirbimo įmonėje UAB „Agrovet“ ir kt.

Baltijos agroverslo institute vyks apvalaus stalo diskusija „Maisto saugos ir veterinarijos teisės aktų suderinimas su tarptautiniais standartais ir ES reikalavimais. Šalutinių gyvūninių produktų tvarkymo sistema Lietuvoje ir ES“.

Afganistano Islamo, Pakistano Islamo ir Tadžikistano Respublikų specialistų vizitas surengtas įgyvendinant Lietuvos Respublikos Užsienio reikalų ministerijos finansuojamą Vystomojo bendradarbiavimo ir paramos demokratijai projektą „Afganistano Islamo Respublikos, Tadžikistano Respublikos, Pakistano Islamo Respublikos veterinarinės sistemos stiprinimas: valstybinė veterinarinė sanitarinė kontrolė provincijos (regioniniu), centriniu ir tarpvalstybiniu lygmeniu“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai