Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 12

Dalius Misiūnas dar vienai kadencijai išrinktas ISM rektoriumi

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto rektorius Dalius Misiūnas išrinktas dar vienai ketverių metų kadencijai, trečiadienį pranešė universitetas.
Dalius Misiūnas
Dalius Misiūnas / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Anot universiteto, savo sprendimą valdyba grindžia tuo, jog pastaraisiais metais ISM rodo ypač gerus rezultatus tiek verslo plėtros, tiek akademiniame lauke.

„Tai buvo laikotarpis, kai ISM, nepaisant rimtų išorinių iššūkių, stebėjo nuolatinį studentų skaičiaus ir finansinių rezultatų augimą, solidžius akademinius rezultatus ir, žinoma, persikėlė į naujas patalpas. Daliaus Misiūno ir jo komandos darbo dėka ISM yra stipresnė institucija savo veikla, finansiškai ir akademiškai“, – sako ISM valdybos pirmininkas Ramonas O'Callaghanas.

D.Misiūnas tvirtina, kad kartu su komanda ir toliau laikysis universiteto vizijos – kurs vertę visai ISM bendruomenei ir įgyvendins darbus, kurie leistų universitetui užtikrintai būti žingsniu priekyje.

„Šiandien esame akistatoje su neaprėpiamomis galimybėmis, įskaitant technologijas ir tvarumo sritį, kurios pareikalauja naujo požiūrio į mokslą ir universitetą. Toliau sieksiu, kad ISM suteiktų aukščiausios kokybės mokslą, ugdytų dabarties ir ateities lyderius, gebančius įveiklinti šių dienų galimybes“, – pabrėžia rektorius.

D.Misiūnas pirmajai kadencijai ISM universitete buvo išrinktas 2019 metų gegužę. Universiteto valdybos sprendimu, jis vadovaus ISM iki 2027 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas