Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 22

Netikėtai darbo metu mirė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius M.Nasevičius

Pirmadienį, kovo 22 d., darbo metu savivaldybėje netikėtai mirė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktorius Mindaugas Nasevičius. Jam buvo vos 53-eji. Tikslias mirties aplinkybes aiškinasi medikai, feisbuke skelbia Kaišiadorių rajono savivaldybė.
Mindaugas Nasevičius
Mindaugas Nasevičius / Kaišiadorių rajono savivaldybės nuotr.

M.Nasevičiui staiga susmukus savivaldybės darbuotojų virtuvėlėje, buvo iškviesti medikai. Atvykę gydytojai darė viską, ką galėjo, tačiau išgelbėti Mindaugo Nasevičiaus gyvybės nepavyko, rašoma savivaldybės įraše.

„Mindaugo Nasevičiaus mirtis buvo visiškai netikėta ir nelaukta žinia. Visos Kaišiadorių rajono savivaldybės komandos ir krašto vardu reiškiu nuoširdžią užuojautą Mindaugo žmonai Daivai Nasevičienei ir velionio artimiesiems. Mūsų visų atmintyje Mindaugas Nasevičius išliks kaip doras, sąžiningas ir Kaišiadorių kraštą nuoširdžiai mylėjęs žmogus“, – Kaišiadorių rajono savivaldybės feisbuko paskyroje cituojamas savivaldybės meras Vytenis Tomkus.

Mindaugas Nasevičius buvo vienas iš Lietuvos persitvarkymo sąjūdžio Kaišiadorių grupės steigėjų, 2014–2019 m. dirbo Žaslių seniūnu, o nuo 2019 m. gegužės 30 d. užėmė Kaišiadorių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas