Patikrinimo metu užkandinėje nebuvo tekančio karšto vandens, trūko rankų sausinimo priemonių, patalpos buvo nešvarios, skraidė musės, ropojo skruzdėlės, gamybos inventorius susidėvėjęs ir nevalytas.
Patikrinimo metu užkandinėje nebuvo tekančio karšto vandens, trūko rankų sausinimo priemonių, patalpos buvo nešvarios, skraidė musės, ropojo skruzdėlės, gamybos inventorius susidėvėjęs ir nevalytas.
Buvo atliekamos ir registruojamos ne visos savikontrolės sistemoje numatytos procedūros. Dalis maisto produktų ir pusgaminių buvo neženklinti, darbuotojai negalėjo pateikti įsigijimo dokumentų, kai kurie patiekalai buvo gaminami be patvirtintų receptūrų ir technologinių aprašymų, rasta produktų su pasibaigusiais tinkamumo vartoti terminais. Buvo netinkamai tvarkomi šalutiniai gyvūniniai produktai.
Palangos valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba nurodė sunaikinti neženklintus ir pasenusius maisto produktus, veiklą įmonė galės atnaujinti tik pašalinus visus nustatytus trūkumus.