Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 29

Detektyvas dėl vandens tiekimo Seimo nario mamos namams: yra ir sutartis, ir nelegali atšaka

Prieš kelias dienas visuomenę pribloškė žinia, kad Seimo nario, valdančiųjų konservatorių frakcijos nario Justo Džiugelio mamos namuose, kur esą gyvena ir jis pats, galėjo būti naudojamas vanduo iš neteisėtai įrengtos vandens tiekimo linijos. Tad už vandenį nemokėta, o jis liejosi laisvai, tvirtino kaimynai. Pats Seimo narys istoriją pavadino „koordinuota ataka“ prieš jį. Vandens tiekėjas „Nemenčinės komunalininkas“ tvirtina, kad parlamentaro mama turi su įmone sutartį ir už paslaugas moka, tačiau kartu naudojasi ir neteisėta vandentiekio atšaka.
 Justas Džiugelis
Justas Džiugelis / 15min montažas

Istoriją apie J.Džiugelio mamos namuose Lindiniškėse, Vilniaus rajone, galimai neteisėtai įrengtą prisijungimą prie centralizuoto vandentiekio tinklo paviešino LNK laida „KK2“.

Pranešė kaimynai

Laidoje teigta, kad apie neva vagiamą vandenį žurnalistams pranešė kaimynai, o šalia namo, kuriame gyvena Seimo nario mama, o pastaruoju metu esą nakvoja ir pats J.Džiugelis, surasta nelegali vandens trasa, ja atitekantis vanduo naudojamas be skaitiklių ir už jį nemokama.

Tai „KK2“ patvirtino ir Vilniaus rajono savivaldybės, kuriai priklauso vandens tiekimu besirūpinanti įmonė „Nemenčinės komunalininkas“, atstovas.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Lindiniškės
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Lindiniškės

Pats Seimo narys iš pradžių, užkluptas gana netikėtai, gynėsi nieko apie tokią situaciją nežinąs. Tačiau savaitgalį pasidalijo įrašu socialiniame tinkle „Facebook“, kuriame teigė, kad įrodysiąs nesąs kupranugaris ir faktais sugadinsiąs „skambią istoriją „kaip Džiugelis laisto morkas ir nemoka už vandenį“.

J.Džiugelis susiejo su politika

J.Džiugelis tvirtina, kad šis namas niekada jam nepriklausė, o dabar jis ten, pas mamą, nakvoja, kadangi nuolatiniame būste Žvėryne vyksta remontas.

„Mano mama neigia sąmoningai ir nelegaliai kažką dariusi. Preciziškai tiksliai moka už visus patarnavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas