Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Eismo įvykyje žuvo Pagėgių savivaldybės tarybos narys A.Grublys

Eismo įvykyje praėjusią savaitę žuvo Pagėgių savivaldybės tarybos narys Algis Grublys, pirmadienį pranešė savivaldybė.
Algis Grublys
Algis Grublys / Nuotrauka iš asmeninio „Facebook“ profilio

Apie tai „Facebook“ paskyroje informavo ir Darbo partija, kurios sąraše politikas buvo išrinktas į tarybą. Tuo metu pirmadienį ir Kauno apskrities policija BNS patvirtino, kad penktadienio eismo įvykyje Kėdainių rajone žuvęs asmuo – A.Grublys.

„Algis buvo ilgametis aktyvus, labai mylimas ir gerbiamas Pagėgių skyriaus pirmininkas, kolega, bendražygis ir draugas, kuris paliko ryškų pėdsaką mūsų organizacijoje. Už tai esame ir būsime be galo dėkingi“, – rašoma politinės partijos užuojautoje.

BMW susidūrė su sunkvežimiu

A.Grublys mirtinai sužalotas automobiliui Kėdainių rajone, Bajėnų kaime, kelyje Aristava-Kėdainiai-Cinkiškiai, susidūrus su sunkvežimiu. Tuomet Kauno apskrities pareigūnai nurodė, jog 1967 metais gimęs sunkvežimį kliudžiusio automobilio keleivis žuvo.

Pirminiais Policijos departamento fiksuotais duomenimis, rugpjūčio 9 d. apie 17 val. 30 min. Kėdainių r., kelio Aristava-Kėdainiai-Cinkiškis 28-ame km., automobilis „BMW 530D“, vairuojamas moters (gim. 1991 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu krovininiu automobiliu „Scania G420“ su puspriekabe, kurį vairavo vyras (gim. 1962 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobilio BMW keleivis Algis Grublys (gim. 1967 m.) bei sužeisti vairuotoja (dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į Kauno ligoninę) ir keleivis (gim. 1957 m.), kuris, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 281 str. 5 d. (dėl eismo įvykio, kurio metu žuvo žmogus).

Taryboje turi vieną mandatą

Pagėgiuose Darbo partija turėjo vieną tarybos narį. Pradėjusiais metais vykusiuose savivaldos rinkimuose antras sąraše liko Romas Junkaris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas