Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 02

G.Nausėda atsivėrė: nuo mirties skyrė kelios valandos, knyga apie save ir pabėgimas nuo apsaugos

Prezidentas Gitanas Nausėda, dalyvaudamas laidoje „Europos namų klubas“ ir bendraudamas su studentais, buvo kaip reta atviras. Valstybės vadovas, be kitų dalykų, papasakojo, kaip vaikystėje jį nuo mirties skyrė kelios valandos, atsakė į klausimą, ar sieks antros kadencijos, prasitarė, kad rašo knygą apie savo prezidentavimą ir pirmą kartą atskleidė, kaip kartą pabėgo nuo apsaugos.
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda

Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje ir „LT Big Brother“ kuriamame laidų cikle „Europos namų klubas“ žiūrovų laukia penki ypatingi pokalbiai su Lietuvos ir Europos lyderiais, visuomenės veikėjais – Gitanu Nausėda, Ingrida Šimonyte, Viktorija Čmilyte-Nielsen, Virginijumi Sinkevičiumi ir Marijonu Mikutavičiumi.

Šis projektas ypatingas tuo, kad siekia atskleisti žmogiškąją lyderių pusę – asmenines patirtis, skaudžius išgyvenimus ir įsimintinus nutikimus vaikystėje ir jaunystėje.

Pirmasis laidoje apsilankęs Gitanas Nausėda ne tik pasakojo apie asmenines patirtis bei išgyvenimus, bet ir parodė, kad moka dainuoti.

Nuo mirties skyrė kelios valandos

Prezidentas, laidoje paklaustas apie skausmingiausias patirtis, prisiminė, kaip būdamas 11 metų nukrito nuo dviračio. Ši trauma galėjo baigtis tragiškai, nes, anot G.Nausėdos, nuo mirties jį skyrė kelios valandos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas