Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Nausėda graudžiu vadina M.Navickienės atskyrimą nuo „Foxpay“ istorijos

Prezidentas Gitanas Nausėda graudžiu vadina valdančiųjų konservatorių mėginimą atskirti eksministrę Moniką Navickienę nuo „Foxpay“ skandalo.
Gitanas Nausėda
Gitanas Nausėda / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Taip šalies vadovas ketvirtadienį kalbėjo TV3 žinioms, paklaustas, ar Prezidentūra bando paversti „Foxpay“ istoriją Tėvynės sąjungai-Lietuvos krikščionims demokratams nepalankiu politiniu skandalu.

„Kuo toliau, tuo graudžiau atrodo mėginimas atskirti vyrą ir žmoną, pavaizduoti, kad visa tai yra vyro problemos ir vyrą su žmona sieja tik tai lova, ir žmona nieko nežino apie vyro veiklą“, – kalbėjo G.Nausėda, pažymėjęs, kad šio skandalo mastas ir gylis plečiasi.

Prezidentas pabrėžė, kad kalbama apie verslą, susijusį su viešųjų įstaigų investicijomis ir pirkimais, dėl to kyla klausimų.

„Tada nori nenori atsiranda klausimų, kodėl mūsų viešosios įstaigos perka paslaugas gerokai brangiau negu rinkoje. Klausimų yra labai daug ir mėginimas paslėpti pačios buvusios ministrės atsakomybę atrodo labai neįtikinamai“, – teigė G.Nausėda.

Jis tvirtino neabejojantis, kad jeigu kažkas panašaus atsitiktų jo sutuoktinei ar valdantiesiems oponuojančių politinių jėgų lyderių šeimose, konservatoriai „būtų patys pirmieji, kurie suorganizuotų didžiausius piketus ir sakytų, kad negali būti vyro ir žmonos atskyrimo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento