Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

G.Nausėdos pergalę pripažinęs G.Landsbergis jau mato, ko galėtų siekti I.Šimonytė

Valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirmininkas Gabrielius Landsbergis pasveikino Gitaną Nausėdą su pergale prezidento rinkimuose. Kartu jis mano, kad Ingrida Šimonytė galėtų puikiai vesti partijos Seimo rinkimų sąrašą ir tęsti svarbius Vyriausybės darbus – dėl to jis partijoje siūlys pradėti diskusiją.
Gabrielius Landsbergis / Skirmantas Lisauskas/BNS nuotr.
Gabrielius Landsbergis / Skirmantas Lisauskas/BNS nuotr.

„Sveikinu išrinktąjį prezidentą G.Nausėdą. Gerai, kad karo Europoje metu toliau bus tęsiamas provakarietiškas paramos Ukrainai ir Lietuvos apginamumo didinimo kursas“, – iš Briuselio perdavė konservatorių lyderis.

Kartu G.Landsbergis padėkojo partijos kolegei Ingridai Šimonytei „už gerą pasirodymą rinkimuose, kampanijos ir debatų metu demonstruotą aukštą politinę kultūrą bei europietiškos politikos standartą ir svarbiausia, suteiktą galimybę Lietuvai antrame ture rinktis iš abiejų provakarietiškų kandidatų“.

Pasak jo, pirmo turo rezultatas užtikrino reikšmingą rinkėjų pasitikėjimą TS-LKD kandidatei.

„Asmeniškai esu įsitikinęs, kad I.Šimonytė galėtų puikiai vesti partijos Seimo rinkimų sąrašą ir tęsti svarbius Vyriausybės darbus.

Partijos bendruomenei kitą savaitę siūlysiu pradėti diskusiją, dėl partijos sąrašo Seimo rinkimuose vedlio“, – nurodė G.Landsbergis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi