Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 04 12

Gintarui Steponavičiui dėl SMS sekspertei teko aiškintis Seime

Švietimo ir mokslo ministro Gintaro Steponavičiaus intriguojančios trumposios žinutės seksperte save pristatančiai Mildai Bartašiūnaitei sudomino ir ministro kolegas Seimo narius. Visą rytmetį istoriją pašaipiai narplioję tik Seimo koridoriuose per Vyriausybės valandą Seime parlamentarai neištvėrė apie jo nuotykius nepasiklausę paties ministro.
Gintaras Steponavičius
Gintaras Steponavičius / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

15min.lt paskelbė pernai spalį per Liberalų sąjūdžio suvažiavimą ministro M.Bartašiūnaitei siųstas žinutes. Moteris teigė, kad G.Steponavičius jai pasiūlė praleisti naktį viešbutyje.

Konservatorius Evaldas Jurkevičius užduodamas klausimą G.Steponavičiui Vyriausybės valandoje gyrė puikią ministro šeimą, aukštą kultūrą ir prisiminė pats ministro kadencijos pradžioje patartas dėl aprangos Seime.

„Norėčiau iš Jūsų lūpų išgirsti, ar patvirtinate, ar paneigiate tas žinutes?“ – galiausiai paklausė E.Jurkevičius.

G.Steponavičius, kuris ketvirtadienį atrodo itin prastai nusiteikęs, atsakydamas parlamentarui sakė apgailestaujantis, kad bulvarinis žanras už mokesčių mokėtojų pinigus perkeliamas į plenarinį Seimo posėdį.

„Galiu apgailestauti, kad Vyriausybės valandą yra mėginama paversti bulvarinio lygio žanru. Todėl galiu pasakyti, kad Jums asmeniškai pastabų dėl išvaizdos nedavinėjau ir nemanau, kad aš turėčiau vienos aikštingos personos savireklamos akciją perkelti į Seimo plenarinį posėdį. Apgailestauju dėl Jūsų nusiteikimo šita linkme atimti mokesčių mokėtojų pinigus“, – pareiškė ministras.

Apie G.Steponavičiaus susirašinėjimą su seksperte progos pasiklausti ministrų nepraleido ir socialdemokratas Vytenis Povilas Andriukaitis. Tiesa, savo klausimą jis dedikavo ne švietimo ir mokslo, o teisingumo ministrui, taip pat liberalui Remigijui Šimašiui.

„Ar būtų galima tai vertinti kaip ministro elgesio etaloną?“ – klausė R.Šimašiaus socialdemokratas.

Atsakymo R.Šimašius nepateikė pareiškęs, kad „jam kaip ministrui, kaip politikui ir kaip žmogui“ į tokį klausimą atsakyti būtų neetiška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas