Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 05

„Grigeo Klaipėda“ nepasiduoda: skųs pralaimėtą teismo sprendimą dėl neteisėto atleidimo

„Grigeo Klaipėda“ ketina apskųsti bendrovei nepalankų Klaipėdos rajono apylinkės teismo sprendimą. Antradienį teisme priimtas sprendimas dėl atleidimo iš darbo aplinkybių buvo palankus buvusiam Gamybos vadovui Jonui Garaliui.
„Grigeo Klaipėda“
„Grigeo Klaipėda“ / Aurelijos Kripaitės/15min nuotr.

J.Garalis buvo atleistas praėjusių metų gegužę. Atleidimo aplinkybes vyras skundė Darbo ginčų komisijai. Ši pripažino, kad buvęs gamybos vadovas iš pareigų dėl šiurkštaus darbo pareigų pažeidimo, tyčia padarytos turtinės žalos darbdaviui ar bandymo padaryti jam žalą buvo atleistas neteisėtai.

Byla persikėlė į Klaipėdos rajono teismą. Šis priėmė J.Garaliui palankų sprendimą. Buvęs darbdavys įpareigotas išmokėti kompensaciją ir už priverstines pravaikštas. Iš viso per 77 tūkst. eurų neatskaičius mokesčių.

Į aplinkosauginį skandalą įsivėlusi „Grigeo Klaipėda“ ketina skųsti teismo sprendimą Teigiama, kad šis priimtas neįvertinus visų pateiktų įrodymų bei J.Garalio padaryto darbo drausmės pažeidimo aplinkybių. Pranešama, kad aukštas pareigas bendrovėje ėjęs klaipėdietis atleistas dėl pigesnių žaliavų naudojimo vietoje bendrovės perkamų brangesnių, bei tokiais veiksmais daromos žalos.

„Netinkamas pareigų vykdymas truko ne vienerius metus, tad įmonė pasiryžusi įrodyti atleidimo teisėtumą“, – praneša „Grigeo Klaipėda“.

Kiek anksčiau išplatintame pranešime skelbta, kad iš J.Garalio ir V.Beržonskio bus bandoma prisiteisti 2,7 mln. eurų dėl jų veiksmų, padariusių nuostolių bendrovei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas