Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 08

Į Seimą Ukmergėje besiveržiantis Antanas Nedzinskas linksmina ir vietos taksistus

Kad galėtų kuo greičiau grįžti į politiką, buvęs parlamentaras, o dabar bedarbis Antanas Nedzinskas yra pasirengęs net tapti Ukmergės, kurioje kovo mėnesį vyks nauji Seimo rinkimai, gyventoju, rašoma dienraštyje „Lietuvos rytas“.
Seimo narys Antanas Nedzinskas
Antanas Nedzinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

31 metų A.Nedzinskas praėjusį savaitgalį išsinuomojo pigiausiai nakvynę siūlančios bankrutuojančios bendrovės Ukmergės sveikatingumo centro viešbučio kambarį. Jis čia rengiasi praleisti dvi savaites – kol surinks reikiamą skaičių ukmergiškių parašų, leisiančių jam kandidatuoti į Seimą. Kad galėtų dalyvauti kovo 3-iąją vyksiančiuose rinkimuose, iki sausio 22 dienos buvęs parlamentaras turi surinkti tūkstantį jį remiančių apygardos rinkėjų parašų.

A.Nedzinskas jau ėmė belstis į namus ir butus. Ukmergiškiai netikėtą svečią pasitinka įvairiai. Vieni už parašą prašo padainuoti, kiti – pinigų, o treti patys jam prikrauna įvairių lauktuvių: antikvarinių taurių ar lašinių.

Sugrįžęs į nuomojamą kambarį A.Nedzinskas buvo pakviestas padainuoti Sveikatingumo centre jubiliejų švenčiantiems ukmergiškiams, o kitą dieną linksmino vietos taksistus.

Paklaustas, kodėl ukmergiškiai turėtų už jį balsuoti, pašnekovas patikina, jog turi pakankamai politinės patirties ir suvokimo. Be to, nuoširdus ir paprastas dzūkas – Ukmergė su juo tikrai neliūdės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai