Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 11 24 /10:58

I.Šimonytė į žemės ūkio ministrus siūlys D.Miniataitę

Kandidatė į premjeres Ingrida Šimonytė sako, kad į žemės ūkio ministro postą siūlys buvusią Žemės ūkio ministerijos kanclerę Dalią Miniataitę.

„Jeigu mano kandidatūra bus patvirtinta, siūlysiu D.Miniataitę žemės ūkio ministro pareigom užimti. Ji yra ilgametė ministerijos kanclerė – tiksliau sakant, buvo, vėliau buvo stumtelta į šoną, nes galbūt nebūtinai visiems įtiko. Manau, kad patyrusi, kvalifikuota, gerai žinanti ministerijos darbą, iššūkius visų pirma klimato kaitos tema, kuri yra labai svarbi. Nes tikrai turime rasti kažkokių protingų sprendimų, kaip nesunaikinti prekinio žemės ūkio, ir, kita vertus, atliepti klimato kaitos ir žaliosios ekonomikos tikslus“, – antradienį prieš Seimo posėdį sakė I.Šimonytė.

VIDEO: Prieš balsavimą užtikrintumą praradusi I.Šimonytė: Liberalų sąjūdis izoliuotas keistom aplinkybėm
VIDEO: „Kovidiniame“ Seime svarbus balsavimas dėl I.Šimonytės: komentarai

Kandidatus į ministrus I.Šimonytė pristatė praėjusią savaitę. Tačiau tąsyk ji neįvardijo kandidato į žemės ūkio ministrus.

Kaip rašo naujienų agentūra BNS, 59-erių D.Miniataitė Žemės ūkio ministerijos kanclere dirbo nuo 2009 metų, pernai ji savo noru atsistatydino ir tapo ministerijos vyriausiąja patarėja.

Nuo 2004-ųjų ji dirbo ministerijos sekretore, 2001–2004 metais buvo žemės ūkio viceministrė, o 1998–2001 metais – Žemės ir maisto ūkio integracijos į Europos Sąjungą departamento vadovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas