Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 20 /15:55

Trys mokiniai Babtų gimnazijoje per pamokas gėrė degtinę: vienas dešimtokas tiesiog pašėlo

Gruodžio 19 dieną į Kauno rajono Babtų gimnaziją skubėjo paramedikai bei policijos pareigūnai – agresyviai nusiteikęs girtas mokinys niokojo socialinės pedagogės kabinetą, bandė išversti duris bei iššokti pro langą. Nustatyti ir dar du neblaivūs dešimtokai. Nors šie mokiniai „pasižymi“, anot gimnazijos direktorės, pirmą kartą, yra 12-metis, kuris mokyklos bendruomenei kelia daug daugiau rūpesčių.
Babtų gimnazija
Babtų gimnazija / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Į 15min redakciją kreipėsi Kauno rajono Babtų gimnazijos kelių mokinių mama prisistačiusi moteris. Ji piktinosi tuo, kas vyksta šioje švietimo įstaigoje, baiminosi dėl savo vaikų saugumo.

Pasak moters, gruodžio 19 dieną rytą gimnazijoje įvyko „ganėtinai pasibaisėtinas“ įvykis – trys dešimtokai pamokų metu svaiginosi alkoholiu. Tokių atvejų, jos teigimu, būta ir anksčiau.

Mokinių mamos teigimu, ugdymo įstaigos socialinė pedagogė iškvietė policijos pareigūnus bei greitąją medicinos pagalbą, kuri vieną iš „baliauninkų“ išsivežė į gydymo įstaigą.

Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Babtų gimnazija
Teodoro Biliūno / BNS nuotr./Babtų gimnazija

„Pastarasis veikėjas bandė šokti per socialinės pedagogės kabineto langą, bandė išspirti jos duris. Kiek pavyko išsiaiškinti, tai vienas jų įpūtė 0,39, kitas – 0,80, o trečiasis, kuris bandė bėgti, – 1,61 prom.“, – nurodė skaitytoja.

Jos žiniomis, pirmieji du mokiniai buvo kaip niekur nieko paleisti, o trečiasis, įpūtęs daugiausiai, vyko į gydymo įstaigą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai