Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 03 26

Irenos Matijošaitienės mirties aplinkybės – vis dar neaiškios

Prieš dvi savaites sunkią galvos traumą namuose patyrusios žinomos Kauno verslininkės ir politikės mirties aplinkybės tebetiriamos. Ikiteisminio tyrimo metu savo vertinimus pateiks medikai, kriminalistai, tuomet Kauno apygardos prokuratūra pateiks išvadas, kaip tiksliai įvyko mirtimi pasibaigusi nelaimė.
I.Matijošaitienės laidotuvės
I.Matijošaitienės laidotuvės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno apygardos prokuratūros viešųjų ryšių specialistė Vaida Kibirkštytė 15min.lt patvirtino, kad išvados dėl I.Matijošaitienės mirties dar nėra gautos. Manoma, kad ikiteisminis tyrimas gali užtrukti dar daugiau negu mėnesį.

Primename, kad skaudi nelaimė įvyko ankstų kovo 12 d. rytą. Visvaldo Matijošaičio teigimu, jo žmona leidosi laiptais neįjungusi šviesos, nes jos akys buvo labai jautrios. Pasigirdus triukšmui, vyras iš karto suprato, kad įvyko kažkas negero. Nusileidęs į apačią, jis išvydo nukritusią žmoną.

Verslininkas iš karto iškvietė greitąją medicinos pagalbą. I.Matijošaitienė buvo nuvežta į Kauno klinikas. Jai buvo nustatytas kaukolės pamato lūžis, kraujavimas į galvos smegenis, stuburo juosmeninės dalies slankstelio lūžimas.

Moteris buvo skubiai operuota. Vėliau buvo atliktos dar dvi operacijos, tačiau ir jos nepadėjo. Medikams išgelbėti sunkią galvos traumą patyrusios moters nepavyko. Urna su I.Matijošaitienės pelenais palaidota kovo 17 d. Petrašiūnų kapinėse.

Policijos pareigūnai įvykio vietą apžiūrėjo netrukus po nelaimės. Medikai anksčiau yra sakę, kad patirtos traumos panašios į tokias, kurias galima patirti nukritus laiptais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas