Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 09 16

Išspręsta problema: Panevėžio lengvosios atletikos manieže bus išlieta nauja danga

Panevėžio miesto savivaldybė išsprendė įsisenėjusią miesto sporto infrastruktūros problemą – Lengvosios atletikos manieže iki lapkričio mėnesio pabaigos bus išlieta nauja, atitinkanti visus standartus, danga ir lengvaatlečiai galės sportuoti bene didžiausiame šalyje manieže.
Panevėžio lengvosios atletikos maniežas
Panevėžio lengvosios atletikos maniežas / Rimvydo Ančerevičiaus/www.jp.lt nuotr.

Klos dangą

1984 metais baigtame statyti Lengvosios atletikos manieže spalio mėnesį darbuotis pradės bendrovės „Sportinės dangos“ darbuotojai – jie klos naują dangą, kurios nesugebėjo patiesti įmonė „CoReal“.

Panevėžio miesto savivaldybė su šiuo rangovu nutraukė sutartį dėl įsipareigojimų nevykdymo.

Sudarytas darbų grafikas

Panevėžio miesto savivaldybės Sporto skyriaus vedėjas Justinas Jasiukaitis naujienų portalui JP pasidžiaugė, kad jau lapkričio mėnesio pabaigoje lengvaatlečiai galės sportuoti Lengvosios atletikos manieže.

„Buvo paskelbtas viešųjų darbų pirkimo konkursas, kurį laimėjo bendrovė „Sportinės dangos“. Su šia bendrovė ir buvo sudaryta darbų atlikimo sutartis bei numatytas darbų grafikas. Pagrindiniai darbai prasidės spalio mėnesį, o dangos klojimo darbai planuojami baigti per lapkričio mėnesį“, – sakė J.Jasiukaitis ir tęsė:

„Dangos klojimo darbai atliekami 208 tūkst. eurų. Per spalio mėnesį bus atlikti didieji darbai ir panaudoti 172 tūkst. eurų, o likusieji 35 tūkst. eurų per lapkričio mėnesio pradžią.“

Pakvies treniruotis

Pasak Sporto skyriaus vedėjo, lapkričio mėnesio pabaigoje jau bus galima pakviesti sportininkus treniruotis į Lengvosios atletikos maniežą.

„Tikimės, kad darbai bus atlikti laiku ir darbų tempams niekas nesutrukdys. Norisi, kad darbai būtų atlikti laiku ir lengvaatlečiai galės treniruotis. Beje, pačiame didžiausiame šalyje Lengvosios atletikos manieže galės sportuoti ir panevėžiečiai. Galų gale bus baigti darbai manieže už beveik 2,5 mln. eurų investicijų. Pagrindiniai Lengvosios atletikos maniežo darbai – sutvarkytos pagalbinės patalpos, elektros instaliacija, santechnika, pakeistas stogas, atnaujinti inžineriniai tinklai – buvo atlikti dar pernai“, – paaiškino J.Jasiukaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas