Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 08

Kalėdoms norima papuošti Alytaus miesto fontanus

Alytaus miesto savivaldybė jau pradeda ruoštis artėjančioms didžiausios metų šventėms – šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams. Alytaus miesto kalėdinio papuošimo organizavimo grupė jau svarsto miesto puošimo idėjas ir siūlymus. Dėl vieno iš jų – švenčių proga papuošti Alytaus miesto fontanus – sprendimas jau priimtas.
Alytaus savivaldybė
Alytaus savivaldybė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Alytaus miesto savivaldybė kviečia imtis ir papuošti vieną iš 6 miesto fontanų – miesto sodo, Senamiesčio skvero, sporto ir rekreacijos centro aikštės, fontaną prie „Žuvinto“, Pirmojo Alytaus aikštės ar prie Alytaus kultūros ir komunikacijos centro. Prisidėti prie miesto papuošimo nusprendusiems verslininkams prie pasirinkto puošti fontano bus suteikta galimybė viešinti savo įmonės logotipą. 

Alytaus miesto savivaldybė ragina vietos bendruomenes įstaigas, įmones ir organizacijas, miesto gyventojus jau dabar pradėti planuoti, kaip švenčių proga papuošti pastatus, aplinką, namus ir visiems kartu mieste sukurti šventinę nuotaiką. Pasitelkite fantaziją ir šviesomis, dekoracijomis bei spalvomis praskaidrinkite niūriausią metų laiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas