Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 02

Kauno arenos valdymu susidomėjo škotai

Antradienį garsios Škotijos kompanijos ICC generalinis direktorius Geoffas Fenlonas susitiko su Kauno miesto vadovais ir domėjosi galimybėmis tapti būsimosios Kauno arenos Nemuno saloje valdytoju.
Arena
Arena / Eriko Ovčarenko „15 minučių“ nuotr.

Kompanija ICC, priklausanti NEC GROUP, yra viena didžiausių Škotijos bendrovių, užsiimanti ir arenų bei konferencijų centrų valdymu. Su jos vadovu antradienį susitikęs Kauno vicemeras Rimantas Mikaitis 15min.lt patikino, kad škotų bendrovė rimtai susidomėjusi galimybe tapti būsimų sporto ir pramogų rūmų operatoriumi.

„Tai yra didžiulė bendrovė, turinti milžinišką patirtį. Jie prašė informuoti, kai bus paskelbtas arenos valdytojo konkursas. Kai susipažins su konkurso sąlygomis, škotai nuspręs, ar dalyvauti jame“, – pasakojo politikas.

Kompanija ICC yra organizavusi NATO konferencijas, Europos ministrų, Didžiojo aštuoneto šalių susitikimus ir kitus svarbius renginius. Galimybėmis tapti Kauno arenos operatoriumi šių metų rudenį domėjosi ir dar viena garsi kompanija SMG.

15min.lt primena, kad arenos valdytojo konkursą laimėjusi bendrovė į sporto ir pramogų rūmų statybas turės investuoti apie 32 mln. litų. Savo ruožtu Kauno savivaldybė įsipareigos 25 metus areną valdysiančiai įmonei kasmet mokėti tam tikro dydžio koncesijos mokestį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito