Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 01 10

Kauno gatves barsto ir valo gausios kelininkų pajėgos

Bendrovės „Kauno švara“ technika ketvirtadienį Kaune intensyviai valo ir šlapiu druskos mišiniu barsto pagrindines miesto gatves, tiltus, viadukus ir įkalnes, skelbia miesto savivaldybė.
Kaune sninga
Kaune sninga / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Barstymo darbai buvo pradėti 3 val. nakties ir tęsėsi iki 8 val. Barstymo darbai buvo atnaujinti 11 val. ir tęsiami toliau. Centrinėje miesto dalyje esančias pėsčiųjų zonas valo du traktoriai.

„Šiuo metu pagrindines miesto gatves, įkalnes, viadukus ir tiltus valo bei šlapiu druskos mišiniu barsto visa bendrovės „Kauno švara" turima technika. Ji darbą tęs iki vakaro“, – teigė Kauno miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Pasak bendrovės „Kauno švaros“, atsakingos už miesto gatvių barstymą ir valymą, atstovų, situacija miesto gatvėse kontroliuojama. Kadangi gatvės buvo pradėtos barstyti dar naktį, sniegas nėra prilipęs prie kelio dangos.

Dėl sudėtingų eismo sąlygų, Kaune ketvirtadienį įvyko nemažai techninių avarijų. Trys automobiliai priešpiet susidaužė Karaliaus Mindaugo prospekto ir Brištono gatvės sankryžoje, du - Maironio ir K.Donelaičio gatvių sankryžoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas