Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainiuose išrinktas V.Fiodorovas ketina dirbti valdančiojoje daugumoje

Kėdainiuose jau pirmajame ture į Seimą išrinktas savarankiškai išsikėlęs kandidatas 37 metų Viktoras Fiodorovas teigia ketinantis dirbti valdančiojoje daugumoje, skelbia „Rinkos aikštė“.
Viktoras Fiodorovas
Viktoras Fiodorovas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

41,36 proc. rinkėjų balsų gavęs V. Fiodorovas į rinkimus ėjo kaip savarankiškas kandidatas, nepriklausantis jokiai politinei partijai. Jis žada, kad prie jokios partijos ir nesijungs, tačiau dirbti norėtų valdančiojoje daugumoje.

„Būsiu toks pat aktyvus, kaip ir buvau visą šią kadenciją. Be abejo, mano tikslas yra valdančioji dauguma, ir tam šansų yra labai daug. Kalbos apie tai jau prasidėjo, politikai ne tik vienas kitą sveikina, bet ir kalbasi apie tai, su kuo galėtų dirbti. Aš ėjau su įsipareigojimu kėdainiečiams, kad nesijungsiu prie jokios partijos, o kalbant apie frakciją – rinksiuosi tą, kurioje turėčiau kaip įmanoma didesnę įtaką ir galėčiau svariai prisidėti prie sprendimų, kurie vienaip ar kitaip liečia Kėdainius“, – „Rinkos aikštei“ sakė politikas.

Jis pridūrė, kad labai atsakingai svarsto ir apie tai, kokiame komitete galėtų dirbti. Praėjusią kadenciją V. Fiodorovas dirbo Seimo Ekonomikos komitete, tad apie jį svarsto ir vėl.

Vis dėlto ar jam pavyks jame dirbti, paaiškės kiek vėliau, kai jau bus aišku, kokios frakcijos susidarys Seime.

Šios kadencijos Seime V.Fiodorovas dirbpo kaip Darbo partijos atstovas, buvo šios partijos frakcoijos seniūnas. Tačiau kadencijai artėjant į pabaigą V.Fiodorovas paliko Darbo partiją ir rinkimuose dalyvavo kaip nepriklausomas kandidatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento