Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 01

Kilus skandalui M.Bertulis atsisako SAM pinigų už „Kitokius pasikalbėjimus“

Penktadienį pasirodžiusi informacija apie tai, kad Sveikatos apsaugos ministerija už laidą „Kitokie pasikalbėjimai“ su Edgaru Kulikausku, dar žinomu „Ciniško chirurgo“ pseudonimu, jos kūrėjams atseikėjo 9,9 tūkst. eurų, sukėlė skandalą. Iš pradžių teigęs, kad jo klaida, jog laida nepažymėta kaip užsakomoji, galų gale vienas iš laidos kūrėjų Mantas Bertulis pareiškė, kad jam nereikia SAM pinigų.
Mantas Bertulis
Mantas Bertulis / Asmeninio albumo nuotr.

„Žodžiu, matau, kad šūdų malūnas įsisuko rimtai, tai paprašiau, kad Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija nepervedinėtų man pinigų, kadangi sąskaita dar nebuvo apmokėta.

Tikiuosi ministras Arūnas Dulkys mano prašymą patvirtins.

Žinau, kad visos krizės praeina per 2–3 dienas ir visi pamirš šitą istoriją, tačiau nesinorėtų, kad toks šūdas gulėtų ant mano sąžinės. Plius, šiandien mano gimtadienis, organizuoju labdaringą vakarėlį, kurio metu rinksim babkes Rimanto Kaukėno paramos grupė, tai nesinori gadintis nuotaikos“, – toks buvo jau antrasis M.Bertulio įrašas feisbuke apie šią situaciją.

Jis dar kartą atsiprašė E.Kulikausko, kurį esą pakišo po šiuo mėšlavežiu. Ir taip pat pareiškė dedąs tašką darbuose su valdžios institucijomis.

Įrašu apie tai, kad SAM sumokėjo 12 tūkst. eurų (vėliau paaiškėjo – beveik 10 tūkst. eurų) feisbuke penktadienio rytą pasidalijo ir buvęs sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga. Portalas delfi.lt skelbia, kad nutraukia sutartį su laidos kūrėjais.

Tuo tarpu Arūnas Dulkys pareiškė, kad laida buvo sukurta edukaciniais tikslais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas