Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 30

Klaipėdos vakcinavimo centras – naujoje vietoje

Klaipėdos vakcinavimo centras, šiuo metu veikiantis Kretingos g. 36, keliasi į naują vietą. Nuo rugsėjo 1 d. gyventojai, norintys pasiskiepyti nuo COVID-19, turės atvykti į vakcinavimo centrą naujosios Futbolo sporto mokyklos teritorijoje Paryžiaus Komunos g. 16A.
Vakcinacija per Jūros šventę
Vakcinacija per Jūros šventę / Ernestos Čičiurkaitės / 15min nuotr.

Vakcinavimo centras bus įkurtas arčiausiai gatvės esančioje pastato dalyje – erdviose Atviro jaunimo centro patalpose. Surasti naująjį vakcinavimo centrą didžiulėje mokyklos teritorijoje neturėtų būti sunku: kaip ir anksčiau, kelią vakcinavimo centro lankytojams rodys ryškios mėlynos ir raudonos vakcinavimo centro nuorodos.

Naujajame vakcinavimo centre bus skiepijami visi norintieji. Vakcinacijos centro darbo laikas nesikeis: pirmadienį-penktadienį nuo 8 iki 20 val., šeštadienį – nuo 9 iki 12 val.

Nesikeičia ir vakcinavimo centro koordinatorius: juo ir toliau lieka Jūrininkų sveikatos priežiūros centras. Atvykusiems skiepytis bus užtikrintos saugios sąlygos, o slaugytojų darbas organizuojamas taip, kad žmonės, laukdami savo skiepo, sugaištų kuo mažiau laiko.

Vakcinacijos centras iš LCC tarptautinio universiteto patalpų į Paryžiaus Komunos g. 16A persikelia pasibaigus sutarčiai dėl patalpų nuomos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai