Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 17

Klaipėdos žvejai kviečia į kalėdinę žuvies mugę

Nuo gruodžio 19 d. iki pat naujųjų metų Klaipėdoje prie Danės upės žvejai kvies į kalėdinę žuvies produktų mugę.
Senajame Klaipėdos turguje žuvis šluote šluojama.
Žuvies turgus / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Atsižvelgiant į tai, kad dabar – advento periodas Priekrantės Verslinės ir Rekreacinės Žuvininkystės Asociacija bei Klaipėdos miesto žvejai kviečia visus klaipėdiečius, Klaipėdos miesto svečius  bei žuvies mėgėjus įvertinti žvejų triūsą ir apsilankyti rengiamoje Kalėdinėje šviežios žuvies ir žuvies produktų mugėje. Ši mugė vyks dešiniajame Danės krante nuo Pilies tilto Šiaurinio rago link.

Kaip praneša mugės o organizatoriai, bus galima įsigyti žuvies pigiau nei prekybos centruose. Ant prekystalių pirkėjai ras menkės, starkio, plačiakakčio, plekšnės bei silkės. 

"Be abejo šioje mugėje produktų ras ir tie, kurie neturi daug laiko gaminti. Žvejai jums pasiūlys šviežios menkės filė, sūdytos silkės bei vietoje šviežiai rūkomos žuvies, kurią galima pasiimti karštą, tiesiai iš rūkyklos. Žvejai pasiūlys rūkytos menkės, karšių, upėtakių, ešerių, skumbrės, skumbrės išklotinės šamus ir net ungurius", - praneša mugės organizatoriai.  

Taip pat žvejai nutarė, kad  Kalėdos nebūna be stebuklų. Priekrantės Verslinės ir Rekreacinės Žuvininkystės Asociacijos nariai surado tarpusavio supratimą su „Žuvininkystės ir laivybos tarpšakine organizacija“ bei atviros Baltijos jūros Tarptautine žvejų įmonių asociacija  „Baltijos vienybė“ ir paskutinį advento savaitgalį suteiks galimybę įsigyti išskirtinos produkcijos. Mugėje bus suteikta galimybė įsigyti naujovių: juodųjų ikrų, konservuotų ungurių bei tuno vakuume pagardintu sveiku ir maistingu  alyvuogių aliejumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento